The New Police Raincoat Suit er virkelig kraftig.

- Aug 03, 2018-

I trafikkpolitisk avdelingshall i byen prøver noen politimenn på en ny type pliktjeneste. Denne politi regnjakken er en multifunksjonell fluorescerende drakt. Sammenlignet med den eksisterende pliktreflekterende vesten, har plagget en sterkere visuell effekt. Det kan beskytte politiets personlige sikkerhet når de er på jobb, og kan også spille rollen som "regnfrakk" i regn- og snøklimaet. Ifølge rapporter har denne typen pliktservice blitt tatt i bruk på mange områder av landet.

Det er forstått at dette er en ny stil av uniform service som vil bli fremmet av trafikkpolitiet. Klærne er grønne og gule, og fargen er spesielt vakker. De grå og reflekterende "fattige" er trykt på bryst og bak, og ermene er i begge ender. Det er en grå reflekterende stripe. Når det gjelder materiell og planleggingsstil av klærne, er det som jakken vi hadde på våren og høsten. Dessuten er denne typen klær lik de uniformerene som brukes av trafikkpolitiet i Jinan og Chongqing.

Overflaten på dette plagget er vanntett stoff med et lag av indre mesh innvendig, som er mer egnet for vår og høst og vinter bruk. Ifølge politiet er de nåværende reflekterende vesterne bare reflekterende på forsiden og baksiden, og de omliggende ansiktene kan ikke reflekteres. De kan ikke gi enestående beskyttelse for trafikkpolitiet på plikt. Når trafikkpolitiets direkte trafikk, hvis den sidelengs står i midten av veien, kan overflaten rundt reflekterende vest ikke reflekteres, det er ikke lett å bli lagt merke til av føreren, spesielt om kvelden og om natten, vil det bringe fare for personvernet til trafikkpolitiet.


I dag, med den raske utviklingen av økonomien, blir byens trafikkvolum større og større. Det er utsatt for visuelle døde vinkler på toppen av natten, spesielt når kjøretøyet svinger. Hvis kjolen til frontlinjepolitiet er ubetydelig, er det lett å ha en ulykke. Denne grønn-gul fluorescerende pliktjenesten er spesielt blendende, og kjøretøyet er på veien. Enten det fortsatt er om kvelden eller ikke, kan sjåføren se trafikkpolitiet foran, og kan ta tilsvarende metode på forhånd. Politimannen som prøvde på klær, sa at de nye reflekterende draktene ikke bare gir bedre trafikk, men også bedre sin egen sikkerhet. Denne kjole er levende og vel, og det er ikke kaldt når det blir satt på jobb om vinteren. Det er fortsatt veldig bra i vår og høst. Regntett.