Raincoat lyser. Raincoat er lett og lett nok

- May 29, 2018-

Det har regnet disse to dagene, noe som gir mye trøbbel for folks liv og reise. Men med alle slags unikt og praktisk nyskapende regnutstyr, er det også lett å reise på regnfulle dager. Det finnes også lysemitterende paraplyer som kan brukes til å lyse og advare biler om natten. Fasjonable regnsko regn støvler forandre tradisjonelle regnsko tykk og dum følelse, er svært ettertraktet av kvinner.

Den mønstrede regnjakken er lett og praktisk

I dag, flere og flere mennesker liker å gå eller ta busser og undergrunner, og den tradisjonelle regnjakken har blitt mer og mer populær blant folk som foretrekker å gå. Raincoats som vindjakker og jakker er på vei oppover.

"Compression raincoat" er faktisk et kallenavn for bransjen. Regnjakken er egnet for kontorarbeidere til fots, windbreaker og håndkopierte lommer. Den med meget tynne, nye vanntette materialer, kan bare brettes i lommebokstørrelse, i den spesielle vanntette pose, veldig spare plass, og komponent og lys, kan plasseres i vesken min, standby når som helst.

Lovers 'regnjakker: Som navnet antyder, er menns og kvinners regnjakker solgt i samme farge og mønster.

Student regnjakke: regnjakken er lyse i fargen, og det er fremtredende reflekterende striper på forsiden og baksiden av hatten. Spesielt har bakdelen en spesiell design, bulger et stort stykke, barnet bærer en skolesekk, og kan også bruke denne typen regnfrakk lett.

Regnjakken blir tynnere og lettere, men vil den bli blåst opp i stormfullt vær? Sentraldør en avdelingspersonale viste reportere om det nye produktkunnskapet: innen frontknappen sy og plagg legger regnfrakk innebygd ledning, økt vekt, er det sagt at fire vind i seg ikke påvirkes. Plommet regn sesongen i nanjing er vått og prippen. Uansett hvor tynn regnjakken din er, vil du svette over, enn si gå i det. Reporteren oppdaget at en netizen viste et triks: Bor noen små hull under armhulen og armene til vindjakke regntrekk type regnjakke, etterligne den pustende utformingen av utendørs sportsklær, sprer varme når som helst, ikke lekk regn.

Paraplyen er lyst og trygt

Nå på markedet har en "lysende paraply", paraplyhåndtak del laget med leds, bare sett inn i 5 eller 7 batteri i håndtaket, paraplyhåndtaket er lett, engrosprisen er mindre enn 50 yuan, men selger til nanjing senere, Selv i grossistmarkedet, vil prisen bli økt til 70 ~ 80 yuan.

Mote regnsko er fascinerende

Denne typen fasjonable regnsko deler også høyde for å følge, har langrør og kortrørsforskjell. For kundene som liker vakker design, er valget større, geléfargesystem, størrelse prikker, fargerike blomster, fargerike mønstre. Det er alt vanlig design.

De fasjonable regnskoene selger vanligvis godt for over 80 yuan. Men for tiden er denne typen regnsko utenrikshandelsprodukt i utgangspunktet det som vises på markedet, utenrikshandelen, så mye er ikke stort, og selger ofte