Takluke av bilen er glemt. Gode naboer ta plastfolie å gjøre en regnfrakk.

- Aug 02, 2018-

.


Hvis bilen takluke ikke lukket, får av bussen og gå hjem.


I disse to dagene, i QQ gruppe av "Bilen hjem Dalian Sagitar bil Main Camp", alle rytterne diskutert det som skjedde med en gruppe medlemmer "Egypt" og alle bileiere kom ut fra tid til annen. Beundring av naboene.


Dette er tilfelle. I virkeligheten er gruppen venn "Egypt" Mr. Chen av Rui Shi Shangcheng samfunnet. På kvelden 18, han stoppet bilen og gikk ovenpå. Han ignorerte fullstendig takluke av bilen. Mr. Chen sa at han måtte ta en telefon til forsømmelse på tiden, og han sa oppriktig at fordi han liker å åpne takvindu, er det ofte et spørsmål om glemme.


Den kvelden, han slått av sin mobiltelefon og sovnet. Inntil den neste dagen så han flere tapte anrop påminnelser, blinkende QQ meldinger og WeChat meldinger, bare å vite at mange var opptatt for ham den kvelden.


Kontakt eieren gjennom gruppen rider


Den travleste var i nærheten av et fellesskap nabo Yu Yang. Da han kom hjem på 10:30 natt, merket han at det var en bil takluke fortsatt svaiende. Været var dårlig den dagen, og regnet ville komme ned på natten, så det ikke var åpen. Fylle posen.


Så Yu Yang vil kontakte eieren, men det er ikke i åpenbare posisjon i bilen. Om natten, ikke kan han skrike eller banke på døren.


Det er meditasjon, Yu Yang funnet venstre nedre hjørnet av sagitar, det er det står ordene "Sagitar bil viktigste camp" og venstre QQ nummer, Yu Yang ønsker å kontakte eieren gjennom denne QQ gruppe.


Når du legger gruppen, var det allerede 11:16 midt på natten. Heldigvis hadde administratoren ikke hvilte. Etter Yu Yang forklart intensjon, sa administratoren at de var faktisk i denne QQ gruppe.


Men det er hundrevis av rytterne i gruppen QQ, og det er ikke lett å finne lisens plate på kort tid. Heldigvis finnes det en rekke 097 i bilen klistremerket. Gjennom dette nummeret administrator fant raskt kontaktinformasjon til eieren, Mr. Chen.