VM gjør penger med en døråpning. Selgeren selger den dyreste Raincoat For $ 200.

- Aug 02, 2018-

Mexicos kamp mot Kamerun var i kraftig regn. En forretningsmann fra Natal, som kjøpte en kostbar regnfrakk verdt 29 brasilianske realiteter (ca 90 yuan), byttet umiddelbart hen til $ 200 (1200 yuan). Den høye prisen på RMB) er den mest kostnadseffektive virksomheten.

José sa: "Da jeg hørte henne fortelle meg $ 200, trodde jeg at hun var sjokkert, så jeg sa takk og deretter igjen. Senere tenkte jeg på det og spurte om hun var sant, hun begynte allerede å spare penger. Jeg vet ikke hvilket land hun er. Mannen ved siden av henne har på seg en meksikansk jersey. Hun snakker til meg på spansk. "

José fikk VM-billettene til firmaet der kjæresten hans jobber, fordi setene var i et åpent område, så de bestemte seg for å kjøpe regnbukse nær stadion før starten av løpet, bare i tilfelle. Han sa: "Regnjakken er verdt opptil 12 reais (ca 36 yuan). Jeg kjøpte den med tennene mine."

Før kampen hadde Natal tungt regn, som forhindret at fansen ruslet til Dunas stadion for å se på ballen. Mange mennesker overfylt i bussholdeplasser, barer og restauranter å skjule seg fra regnet. Mange leverandører brukte også den høye prisen til å selge regnutgaver til en gjennomsnittspris på 30. Et par Real (ca. 90 yuan).