Spor produktprosesser og snu kvalitet

- Aug 03, 2018-Kvalitet er livsnerven i et foretak. Kvaliteten på produktene er god eller dårlig. Det bestemmer fremtiden og markedets etterspørsel av bedrifter. Kvaliteten på produksjonen er det spente trikset for å sikre at bedrifter kan okkupere markedet og dermed kan fortsette å operere. En bedrift ønsker å bli større og sterkere. Progressiv kvalitet er topp prioritet!


For å få bedre fremgang i kvalitet og kvalitet i 2018, har vi etablert et rimelig initiativ for kvaliteten på regnfrakkets kvalitetsavdeling, og planlegger å forbedre kvaliteten. IPQC og QA har en rimelig arbeidsdeling, ansvaret er på plass, og de har vedtatt gode metoder for å kontrollere kvalitetsproblemene i produksjonsprosessen. Når prøven er produsert, setter vi en bestemt modell, og sporer hver prosess i henhold til rapporten, og effektivt forhindrer at det defekte produktet strømmer til neste prosess i sanntid. Denne fremgangsmetoden har forbedret kontrollen over kvaliteten på produksjonen. Som kvaliteten er garantert, har passasjegraden på regnjakken forbedret selskapets troverdighet og produksjonskostnad, og har forbedret selskapets konkurranseevne og gjort et sterkt skritt for å vinne det fremtidige markedet.


Det er vårt ansvar å sikre kvaliteten på produksjon og kvalitet. Det er garantien for et godt regntrekk merke. Det er en modell for måling av arbeidet i kvalitetsavdelingen. Kvalitetskontrollarbeidet krever at alle ansatte er positive, slik at vi kan jobbe hardt for å bygge med egne hender. Li Deming merkevare, la kvaliteten kjenne i hjernen til alle medarbeiderne, totalt en fantastisk fremtid.