Type og funksjon av skostrekk

- May 14, 2018-

Bare dekorert huset, venner og familie kom, skift sko eller ikke? Endre, private tøfler blir offentlige tøfler, ikke forandre, venner går etter et godt arbeid. Av denne grunn er engangs plastsko til vanlige byfamilier, spesielt avanserte leiligheter og luksuriøse boliger, også utstyrt med plastsko. Huset har et problem, dekoratøren kommer til dørtjenesten, legger automatisk på plastskohylsen, la personen føle seg veldig gjennomtenkt veldig varmt. QQ截图20180514143950.png


Plastskodeksler ble opprinnelig brukt i laboratorier, bilutstillingshaller, sykehus, mikrocomputer rom, hoteller og støvfrie fabrikker. Med forbedring av menneskers livskvalitet har plastskodeksler gradvis kommet inn i våre liv med sin bekvemmelighet, hygiene, renslighet og praktiske egenskaper. Felles i hjemmet er en engasjert plastskodeksel, lav pris og veldig praktisk, for å imøtekomme behovene til forskjellige miljøer, innførte produsentene også Anti-Slip plastsko egnet for regn og snøvær og så videre.

red waterproof shoe covers.jpg

I dag er nord og sør i regntiden, som er sesongen når plastskohylser selger godt, og det er også en tid da gründere er relativt enkle å åpne markedet. I de siste årene har bruken av hjemmet også blitt større og større. Noen familier bruker selv automatisk skostrekk for forsiktig å gå inn i skodekslene, og en skohylse blir automatisk plassert på foten, som helt løser forlegenhet og ulempe ved å bytte sko.

Engangssko dekker i utgangspunktet plastskodeksler, ved hjelp av råvarer som PVC, PE, ikke-vevd klut og så videre. Siden plastsko ikke kommer i direkte kontakt med kropp og mat, trenger vi vanligvis ikke å være så strenge på materialet, så lenge det oppfyller dine krav til bruk.

PVC waterproof shoe covers.jpg

One-time sko dekker kan tilby en rekke klut sko mote stiler. I dag bærer kontorarbeidere i utgangspunktet high-end skinnsko. Når det regner, vil kvaliteten på skinnsko påvirkes, og noen ganger de