Varm hjertegutt, la regnjakken til barnet

- Jul 19, 2018-

Om morgenen 4,9 ble det oppstått en veldig varm hendelse i Zhongshan: En vekter tok av regnjakken og ga den til en liten jente uten regnfrakk.

Frøken Zong, som bor i Yangzi Street, Hankou, startet sin løp i Hanma i går morges. Ms Zong tok sin 6 år gamle datter til Zhongshan Avenue for å se spillet. Frøken Zong tok ikke en paraply fordi hun ikke regnet da hun gikk ut, men da det var rundt klokken 8, regnet det plutselig. Fru Zong vil gå hjem med datteren hennes. Hun forventer ikke at datteren hennes vil insistere på å gå hjem. 18d8bc3eb13533faab3bd85ca0d3fd1f41345b36.jpg

Fru Zong måtte ta av seg klærne og sette henne på kroppen hennes. En sikkerhetsvakt som stod ved siden av banen så hans arbeid regnfrakk og satte det på for barnet. Frøken Zong svarte raskt: "Hvordan kan du be om regnfrakk hver dag?" Men sikkerhetsvakt insisterte på å ha på seg det for barnet. Ms. Zong ble enige om å se status quo, og sikkerhetsvakt tok av regnfrakk. Gå tilbake til den opprinnelige stillingen og arbeid i regnet. Hver arbeidstaker er svært vanskelig, så vi må alle aktivt samarbeide med sitt arbeid, og vi bør lære ånden til å hjelpe andre som denne sikkerhetsvakt.