Hvor har Lianjiang City Poncho Wholesale?

- Aug 02, 2018-

Lianjiang City, fylke-nivå byen Zhanjiang City, Guangdong-provinsen, ligger i sørvest av Guangdong-provinsen, nord for Leizhou halvøya, grenser til Guangxi, og grenser til Beibu-gulfen, med et samlet areal på 2835 kvadratkilometer. Jiang er et tradisjonelt landbruks fylke og et sterkt industrikirke. Den er rik på frukt og er kjent som hjembyen til Baiguo. Det er en fylkeskommunal by med enestående ytelse i 40 kornproducerende fylker i Guangdong. Det er den eneste nasjonale gris-produserende fylke i vestlige Guangdong; Kategorien er ferdig, spesielt i riskomfyrindustrien, og produksjonen av riskoker representerer over 30% av landet. Det er "hjembyen av kinesiske riskomfyrer".

Enkelt sagt er ponchoen også en regnfrakk. Ponchoen er bare en slags regnfrakk, men stilen er annerledes. Ponchoen er vanligvis brukt til sykling, som elektrisk poncho, sykkel poncho, motorsykkel poncho, i henhold til stilen kan også deles inn i åpen type. Ponchoen, den sleevede ponchoen etc., den generelle produksjonsmetoden til ponchoen er relativt enkel, så kostnaden er relativt lav, men de som brukes er ganske omfattende, og de nåværende poncho-stilene er også forskjellige, men de er i utgangspunktet regnfaste på hodet. Beskyttelsen, regnjakken med doble hatter, regnjakken med hjelmstil etc., så blir ponchoen bedre og bedre.

Poncho er et produkt som er utvidet av en regnfrakk. Det er et regnsikkert plagg av vanntett stoff. Den er åpen og har ingen ermer. Vanntette stoffer til ponchos inkluderer tape, presenning og plastfilm. Moderne poncho vanntette stoffer fokuserer på åndbarhet, for eksempel spesiell nylon og Gore-Tex. Åndbar regn poncho er bra for folk å bære fuktighet fra regnjakken når de har regnfast, økende komfort

Raincoat poncho er et must-have-element for regnfulle dager. Som det er sagt, er det uforutsigbare ting i himmelen, så vi må være forberedt. Vi trenger ikke å tenke på å kjøpe ponchos når det regner. Vi kan kjøpe en poncho på forhånd, og kluten er laget av ponchos. Praktisk og holdbar.