Hvorfor bruker britiske folk regnfrakker eller paraplyer på solfylte solskinnsdager?

- Jul 24, 2018-


Storbritannia ligger mellom 50 grader og 60 grader nordlig breddegrad, som er enda nordligere enn Kinas Heilongjiang-provins, men klimaet er mye mildere. Det kan sies at det ikke er kaldt om vinteren og ikke kaldt om sommeren. Dette milde klimaet tilskrives først det tropiske klimaet. Gulf Stream, omdøpt Atlanterhavet Warm Current, brakte et mildt og fuktig maritime klima til Storbritannia.

I London, for eksempel fryser vinter elver og innsjøer sjelden. Gjennomsnittstemperaturen i januar er over 4 grader, mens sommeren er ganske kul. Gjennomsnittstemperaturen i juli er bare 17 grader. Det er bare nødvendig å legge på et frakk om morgenen og kvelden.

Tåken i Storbritannia er tyngre. I det fine sommerværet er det tynt smog. Om vinteren er det ofte tåkete, regnfulle og regnfulle. Dette skyldes hovedsakelig tidevannet i øya nasjonen. På grunn av vekten på miljøvern har antall tette tåke blitt betydelig redusert. Klimaet på dette øylandet er mildt, men været er foranderlig. Faktisk er det ikke uvanlig å se været i fortiden, og det er ikke uvanlig. Folk blir ekstra forsiktige og ser en engler i det solfylte tidlig om morgenen

Hvis du bruker regnfrakker og paraplyer når du går ut, kan vi føle deg latterlig når vi ser dem, men snart vil du angre på din "følelse". Selv om det er regn om sommeren, vil det ikke fortsette å påvirke reiseplanen.