Antistatisk regnfrakk

Antistatisk regnfrakk

Vi er antistatisk regnfrakk produksjon fra Kina. Vi har viet oss til antistatisk regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke
Chat nå

Produktdetaljer

QQ 截图 20180604163759.jpgQQ 截图 20180604163828.jpg

外贸 站 .jpg

外贸 站 图片 .jpg外贸 站 图片 .jpg

FAQ:

Hva er egenskapene til en anti-statisk regnfrakk
Antistatisk funksjon: Statisk elektrisitet vil absorbere støv, og adsorpsjon av støv i vinden er ikke lett å bli blåst bort. Samtidig må ytelsen til denne antistatiske regnjakken være varig og effektiv, og den vil ikke bli betydelig svekket på grunn av daglig vask og friksjon.
Det antistatiske regntrekkstoffet i seg selv er ikke støvt. Fordi det bæres i vaskerommet, er det påkrevd at stoffet ikke kan være støvkilde i vaskerommet, noe som avgjør at ultra-rene stoffer kun kan produseres ved bruk av kjemisk syntetiserte lange fibre. Samtidig er det påkrevet at det valgte kjemiske fiberfilamentet også bør strengt styre mengden av støv.
Stoffet i den antistatiske regnjakken skal ha god støvfiltrering: støv i vaskerommet kommer hovedsakelig fra inneluften og menneskekroppen som er aktiv i rommet. Når utstyrsbetingelsene er bestemt, krever forbedret renhet den maksimale mengden støv som produseres av menneskekroppen, som skal være i klærne og får passere gjennom stoffet i luften. Dette kalles en høy filtreringshastighet av stoffet.


Forespørsel