Autentisk Raincoat Suit

Autentisk Raincoat Suit

Vi er autentiske regnfrakkdrag fra Kina. Vi har faktisk forpliktet oss til autentisk regnfrakkdrakt i 12 år, og også våre markeder er spredt over hele Europa og Amerika. Vi gir i tillegg stil lang regnjakke og blanding av regnfrakk.

ProduktdetaljerAutentisk raincoat suit.jpg


For den splitter nye Poncho har vi etablert oss et utfordrende mål: Å oppdatere det opprinnelige vanntette dekket til Kinas høyverdige PVC-motstandsdyktige overflate | Lag, for å gi en massiv brukserfaring. Ikke bare for å tjene den lettere, men somoli gjør den mer holdbar. Til slutt, bare det vi tar med er et helt nytt poncho for din sikkerhet og sikkerhet følgesvenn i løpet av stormen.

Raincoat style.jpg

Fluorescerende regnfrakkjakke.jpg

Raincoat role.jpg


外贸 站 图片 .jpg

外贸 站 .jpg

FAQ:

Etter å ha brukt den autentiske regnfrakkdrakten, er det best å rengjøre den med helt tørr klut, så vel som helt tørk den normalt. Ingen tørketrommel kunne bli gjort bruk av. Autentisk regnfrakkdräkt trenger ikke å bli direkte avslørt til sollyset, og deres vannavstøtende lag smelter ofte og taper dess vanntette | effekt.

Når du rydder opp autentisk regnjakke , må du ikke massere. Dette vil sikkert skille PVC fra nylonhåndkle, og skape luft til permeat og boble.

Overflaten på den autentiske regnjakken er uren og tørkes også med et fuktet håndkle. Hvis vannbelegget fortsatt benyttes, bruk ikke rengjøringspulver, blekemiddel eller alkalisk fast såpe.


Hot Tags: ekte raincoat dress, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like