Baby Poncho

Baby Poncho

Vanntett materiale: 100% vanntett miljøvennlig PVC, elastisk, komfortabel polyester, ekstremt vanntett, hurtigtørking, myk og super behagelig slitasje, overlegent materiale gjør regnfrakk søt og behagelig om sommeren, noe som er veldig populært og egnet for unge kvinner / menn .... PVC vanntett regnfrakk Vi er Baby poncho china leverandør. Vi har vært i Baby poncho 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Vanntett materiale: 100% vanntett miljøvennlig PVC, elastisk, komfortabel polyester, ekstremt vanntett, hurtigtørking, myk og super behagelig slitasje, overlegent materiale gjør regnfrakk søt og behagelig om sommeren, noe som er veldig populært og egnet for unge kvinner / mann.

GOD GAVE: Gutter og jenter elsker de lyse og fargerike designene på vår regnbuksamling for barn. Våre barnas ponchoer kommer i et stort spekter av mellomrom som inspirerer nysgjerrighet, farger og størrelser og er sikker på å bli en favoritt av din unge regntøymottaker.

BUILT IN WATERPROOF SCHOOL BAG COVER DESIGN: Holder barnets skolearbeid, mat, klær og andre eiendeler rent og tørre, og er enkelt nok til at de fleste barn kan bruke seg selv.

LIGHTWEIGHT: Våre regnekjoler til barn pakker seg ned i en lett, lommestørrelsespakke. Disse regnjakker for gutter og jenter er så enkle å bære og lagre at du glemmer det før du trenger det.


Utendørs barnemote raincoats.jpg

FAQ:

Hvorfor velge Lideming?

Re: 1. Vi er en produsent og eksportør som har mer enn 12 år i utendørsprodukter industy 2. Du får best service, tilfredsstillende produkter og utmerket løsning fra våre profesjonelle og sterke salgs- og FoU-team.


Vil du få den laveste prisen fra Lideming?

Re: Den konkurransedyktige prisen vil være et tilbud fra oss, men vi forlater aldri kvalitetskontroll og kjemper for prisen, og allikevel gjør de beroligende tingene for våre kunder. Alle detaljer på forespørselen din vil få full oppmerksomhet fra begynnelse til slutt.


Hva med kvalitetskontroll av Lideming?

Re: Vi kontrollerer produktkvaliteten fra start til slutt:

1. For materialet har vi lang samhandling med materil leverandører. Lideming IQC vil først prøve hvert batch av materiale.

2. Vi har et sterkt produksjonssporingssystem for follw opp produksjon. Eventuelle problemer i produksjonen vil bli funnet og løst ved første gang.

3. Vår OQC vil sjekke produktene en etter en før pakking, selv om alle våre produkter er kontrollert av vår

QC i minst 4 ganger under produksjon.


Forespørsel