Bil Poncho

Bil Poncho

KVALITET: Produsert av vinyl å holde deg tørr samt komfortable. FULL KUTTING: Med bredt og allsidig design, dette poncho er laget for å passe voksne i alle størrelser! ENKEL å BÆRE: Med lette stoff for brukervennlighet og komfort, du trenger ikke å bekymre deg om en tunge lag med regn helte... Vi er bilen Poncho Kina leverandør. Vi har vært i bilen Poncho 12 år gammel, fikk en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

KVALITET: Produsert av vinyl å holde deg tørr samt komfortable.

FULL KUTTING: Med bredt og allsidig design, dette poncho er laget for å passe voksne i alle størrelser!

ENKEL å BÆRE: Med lette stoff for brukervennlighet og komfort, du trenger ikke å bekymre deg om en tunge lag med regnet øser ned.

KOMPAKT: Denne praktiske paraply kommer med praktiske bære erme for enkel oppbevaring.

SIDEN SNAPS: Denne poncho låses på plass for å sikre poncho og sted enten du er på jobb eller på spill.

Produsentens garanti vil ikke apply。VANLIGE SPØRSMÅL:

Klar for en ferie eller en morgen tur, har du alle utstyret klar å gå. Dessverre er det første du legger merke til regnet øser ned. Det er ingen måte du jobbet så lenge du får klar å ha alt ødelagt. Du trenger en måte å beskytte deg mot regn så du donÕt må avbryte planer.


Selv om du har en full regnfrakk tilgjengelig, må du poncho med hette å virkelig beskytte deg mot regn. Holdbar bygging varer gjennom hver storm og lar deg gå fra ett sted til neste med regn ødelegger din hardt arbeide. Kontroller at du bestiller nok av disse poncho håret og andre som bor i huset, hindre dem fra krusete hår etter stormen. Tilgjengelig i flere farger, legge til denne verneutstyr tilbehør og kontroller at håret varer hele regnværsdag uten å bli ødelagt.


Hot Tags: bil poncho, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like