Kombinasjon av regnfrakk

Kombinasjon av regnfrakk

Vi er en kombinasjon av regnfrakkproduksjon fra Kina. Vi har viet oss til å kombinere regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke.

Produktdetaljer

Fjellklatring raincoats.jpg

Produkt høydepunkter:
God regnbestandig slitestyrke er ikke lett å rive: inkludert slitasjebestandige faktorer, regnmotstand er ikke lett å rive, fint og glatt, regnfast pustende.

Hydrophobic effekt av Lotus blad: Overflaten struktur av regntett stoff har hydrofob effekt som Lotus blad, og smuss som aske lag er ikke lett å holde seg til overflaten.

Anti-mugg, god høytemperaturmotstand: Forsterket anti-mugg og varme- og kuldebestandighet, kan tilpasse seg minus 10 grader om vinteren, ikke vanskelig, ikke lett å produsere muggsplekker, holdbar lys.

Den gjennomsiktige, store hatten cornice er moderat myk og hard: velg det elastiske PVC-materialet med moderat mykt og hardt for å gjøre hatten cornice, god bøyning og gjennomsiktig, og lett å kjøre.

Cap tau + spenne + hue kronikk er fast: Velg utvidet cap tau, legg på en regnfrakk, dra på tauet tau, du kan fast regnehetten, ikke bli revet av vind og regn.


Gutt raincoat.jpg


Oxford klut raincoat.jpgSpesiell raincoat.jpg


Mote lang raincoat.jpg


外贸 站 .jpg外贸 站 图片 .jpg


FAQ:

kombinasjon av regnfrakkpakningsstandarder :
1. 5 regnjakker må være bundet sammen og må binde sammen i mer enn 3 farger.
2. Emballasje i henhold til mengden emballasje på prislisten.
3. Munnsutur med stor pose må være mer enn 4 masker.
4. På den ytre posen angir du lastnummer, antall, pakkingskode, pakningsdato, ren skriving, nøyaktig mengde og rettidig lagring.
5. Kontroller kundens pakkingskrav.

 


Hot Tags: kombinasjon av regnfrakk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like