En-manns Bike Raincoat

en-manns sykkel regncoat Vi produserer en-manns sykkel regnfrakk china leverandør. Vi viet oss til enmannscykel regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Europa) og Amerika-markedet. Vi leverer også menn regnjakke dress. Merke: Lideming Bruk: motorsykkel / elektrisk lastebil poncho Hvorvidt: nei ...
Chat nå

Produktdetaljer

en-manns sykkel regnfrakk

Vi produserer en-manns sykkel regnfrakk china leverandør. Vi viet oss til enmannscykel regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Europa) og Amerika-markedet. Vi leverer også menn regnjakke dress.

Merke: Lideming

Bruk: motorsykkel / elbil poncho

Hvorvidt: Nei

Vanntett strøk: rutine

Stofftykkelse: 0,05 (mm)

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klisterlag: PVC lim

Gjeldende objekt: voksen

Gjeldende nummer: 1 person

Emballasje: bagged


image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005.png

Nytt miljøvern materiale, forurensningsfritt, biologisk nedbrytbart, minus 10 grader hardhet, forlenget! Gjennomsiktig mote krystall poncho!

Den oppgraderte dobbelhatten kan fjerne regnfraken i den halvgennemsiktige regnjakken, og randen av randen kan settes direkte inn i hatten for å unngå å blåse på randen når vinden blåser.


image007.jpg

image009.jpg


FAQ:

Hva med en-manns sykkel regnfrakk?
Regnfrakk skiller seg ikke mellom sykler og ikke-syklister. Regnjakker er hovedsakelig preget av lengde, enten det er en en-manns sykkel regncoat eller en to-manns sykkel regnjakke. Men for tiden er det ingen vanntett regnfrakk som ikke bare lyser, men kan også beskytte mot regn lenge i markedet. Komplett plastmateriale er ikke tålebestandig! Videre, når du sykler, vil svetting bli raskere, så det er ikke egnet å ha på seg en regntrekk av delt type. Fordi det i dette tilfellet er på seg splittede regnfrakker, er det ofte regn ute, tungt regn inni. (Dripsvette). Det vi anbefaler er: Hvis været ikke er blått, bruk regnfrakker med sandaler, ville shortsbukser være mer komfortable. Hvis det er blått vær, for eksempel vanlige områder, må du velge i henhold til den aktuelle situasjonen.

2, Hvor mye er en enmans sykkel regnfrakke?

Den beste kvaliteten på en en-manns sykkel regncoat er den typen dobbelte regnjakke som veibygging eller boreoperasjoner gir, som er mest regnfast. Denne typen regnfrakk brukes hovedsakelig for arbeid, så de ser ut som ikke vakre.

Hvis du ønsker å kjøpe en fin en-manns motorsykkel regnfrakk, kan du gå til Lideming raincoat franchise webshop for å kjøpe. Prisen er veldig gunstig.


Forespørsel