Studenter Sykling Raincoat

studenter sykling regnfrakk Vi produserer studenter sykling regnfrakk Kina Grossister. Vi viet oss til studenter som syklet regnfrakk mange år, og dekker det meste av Vest-Europa og Australia-markedet. Vi leverer også Eva voksen regnfrakk. Produktnavn: student sykkel sykkel. Merke: Lideming ...

Produktdetaljer

studenter sykler regnfrakk

Vi produserer studenter sykling regnfrakk Kina Grossister. Vi viet oss til studenter som syklet regnfrakk mange år, og dekker det meste av Vest-Europa og Australia-markedet. Vi leverer også Eva voksen regnfrakk.

Produktnavn: student sykkel sykkel.

Merke: Lideming

Materiale: 190 t polyester stoff.

Farge: tilpasses.

Spesifikasjon: 135 * 110 cm

Utskrift Logo: mai

Prosesstilpasning: ja.


image001_ 副本 .jpg

1. Bruk den gjennomsiktige filmskjermen med naturlig innstilling for å forhindre regn i å bli våt når du reiser på en regnfull dag.image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg


2. Juster nakkespenningen i henhold til de individuelle behovene, effektivt forhindrer regnvann i å strømme inn i nakken, og gjør randen mer passende til ansiktet.


image007_ 副本 .jpg


3. Vanntett tape på sømmen av regnjakken er fusjonert med det vanntette belegget ved høy temperatur, og det er ikke lett å falle av om vinteren, for effektivt å forhindre vannlatelse.


image009_ 副本 .jpg


4. Det er elastikk i hatten, som kan justere tettheten i henhold til hodestørrelsen, og har en fast effekt.


image011.jpg

image013.jpg


FAQ:

1, Hvordan kan elevene sykle regnjakke endre det tilbake til nytt utseende?

Elever som sykler regnfrakk vil bli gammel etter flere tiders bruk, eller til og med bli smutthull, så hvordan får man det tilbake til det nye utseendet?

Stoffet fra studentene som sykler regnfrakk er kjemisk behandlet, så det har en sterk vanntett ytelse. Men med slitasje er lang, vil effekten av regntett gradvis redusere, og det vil infiltrere når det regner igjen.

Så du kan kjøpe en flaske regnoppslemning eller 5-10 stykker aluminiumacetat satt i 40-50 vann. Deretter feie de vasket studentene som sirkulerer regnjakke helt inn i vannet, og skru dem hele tiden, slik at alle deler av klærne blir sugd gjennom regndråpene. Neste henger på et kjølig og ventilert sted til den når 80-90% tørr og bruker deretter Jern til flat studentene sykler regnjakke (70 ° C om).

Slike studenter sykkel regnjakke er ikke mye forskjellig fra den nye.

2, Student sykling regnfrakk avkalking metode.

Hvis elevene sykler regnfrakk er skitten, kan den ikke skrubbe vaske. Hvis du bruker følgende metode, vil du kunne gjøre regnbuen helt ny. La elevene sykle regnjakke som er full av oljevern på bordet, dypp det i såpevann eller vaskepulver, vask det forsiktig, skyll det neste 2-3 ganger i rent vann, etter at det er tørket, er det nok å vaske det.


Hot Tags: studenter sykling regnfrakk, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like