Engangs plast regnfrakk

engangs plast regnfrakk vi tenke engangs plast regnfrakk Kina fabrikk. Vi har vært i engangs plast regnfrakk 12years gamle, fikk en rekke teknologipatenter. Vi er også levere disponibel regnfrakker utskrift. Produktinformasjon: produktet merket: Lideming. Produktet ikke.:...
Chat nå

Produktdetaljer

engangs plast regnfrakk

Vi tenke engangs plast regnfrakk Kina fabrikk. Vi har vært i engangs plast regnfrakk 12years gamle, fikk en rekke teknologipatenter. Vi er også levere disponibel regnfrakker utskrift.

  

Produktinformasjon:

Produkt merke: Lideming.

Produktet nr: åå-ycx01.

Materiale: PEVA.

Produktet opprinnelse: Shenzhen.

Produktet stil: enkel.

Produktspesifikasjon: 160 * 75cm.

Pakke nummer: uavhengige pakking.

Tilpasning: Ja.

Om utskrift logo: kan

 


Reise utenfor bærbare disponibel regnfrakken jevning mer gjennomsiktig voksen poncho, utendørs turisme disponibel regntøy, veldig praktisk i bruk og bære, når som helst i en bag eller en bil for en regnværsdag, ingen byrde, daglig bruk! Bruk: camping, utendørs, reise, fjellklatring, konsert, vann park, etc. Emergency regntøy, som er lett å bære og beskytte hud og hår, fra urbane sur nedbør.


 

VANLIGE SPØRSMÅL:

1、The metode for å fylle engangs plast regnfrakken

Hvis engangs plast regnfrakken er brutt, kan du justere pause først sette glass papir, og trykk den med et varmt jern pinne på den. Tidspunktet for lavere trykket bør ikke være for lenge, slik at glass papiret ikke er permanent, og under plast vil holde godt.

Hvis en engangs plast regnfrakk hadde et hull, kan du bruke samme plast ark skjær den i rutene eller runder som er litt større enn hullet, dekke det på hullet, deretter sette cellofan på den og varme den opp på samme måte.

2、Plastic kan gjøres i en engangs plast regnfrakk og engangs plast regn sko, hva er av plast?

Sammensetningen av plast er en polymer, som polyetylen, som er motstandsdyktig mot korrosjon, oksidasjon, myk tekstur og termoplast.


Forespørsel