Disponibel gjennomsiktig Poncho

Disponibel gjennomsiktig Poncho

Vi er en engangs regnfrakk produsent, med store maskiner og utstyr, kan levere et stort antall regnfrakker, kan tilpasses for nye og gamle kunder.
Chat nå

Produktdetaljer

Beskrivelse

Vårt produkt er bare en regnfrakk som ikke kan brukes mange ganger. Det er tynn og vanligvis laget av plast og kanskje ikke kunne bære på andre bruk. Det er ikke sammenlignbare i kvalitet med vanlige regnfrakker, men har visse fordeler i andre ytelsesfunksjoner. Det er vanlig mange steder som vannsport, utendørs domstoler og fjellklatring turer i fornøyelsesparker.


Funksjoner

Disponibel

Kan være foled, enkel å oppbevare

Enkel å bære og håndtere

Kan brukes i mange anledninger


Grunnleggende spesifikasjon

Materiale: PE

Vekt: 40g

Pakning: OPP bag

Tykkelse: (2 wire tykkelse, dvs 0.02 mm, 100 wire = 1 mm)

Enhet: stykke

Farge: Lilla / gul / blå / hvit / passelig

Bruk: utendørs travel essensielle, regnfulle dager kan være gjenbrukt mange ganger, ikke lett å bryte

Funksjoner: Kompakt og lett å befordre, det er en må-ha element for sommer og regnvær.VANLIGE SPØRSMÅL:

Denne regnfrakk er verdens første korttypen produktet oppfunnet av to utlendinger - raincard. Som navnet antyder, har bare størrelsen på kortet. Jeg tror alle hater regnværsdager. Når det regner, husk å gå ut. Med en paraply eller en regnfrakk er det allerede nok ting i hånden, som gjør deg plager.

Videre etter bruk har lagring blitt et problem.  Det tar mye arbeid å tørke våte ting, butikk og gjenbruk. I slike en svært effektiv liv i moderne tid, alle som er så plagsom er ikke villig til å gjøre det, så kort produktet introdusert i dag må være din Frelser. Det er bare størrelsen på kortet, og tykkelsen er bare så tykk som to eller tre kort. Du kan sette den. Putte den i lommeboken, eller selv inne telefon saken, trenger du ikke å bekymre deg for å bære den.

Når du bruker den, bare forsiktig rive åpne ytre dekselet, spre den ut og dette prosjektet er off. Etter benytter den, kan du kaste den bort uten å bekymre deg om lagringsproblemer. Tenk deg at når alle andre er iført noe, bare du er forfriskende og unrelenting foran alle, må du ha en høy grad av retur.

Forespørsel