Double A Raincoat

Double A Raincoat

Vi er doble en raincoat china leverandør. Vi viet oss til å doble en regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Raincoat-mote. Sørg for å se når du handler, enten det er med lomme eller med ryggsekk eller med lomme og ryggsekk.
Chat nå

Produktdetaljer

Materiale - Laget av EVA, et miljøvennlig materiale, giftfri, ingen lukt og også ufarlig.

Vanntette - bundet sømmer frakk med dragkledde hette, hold deg så vel som din r ungdoms ryggsekk tørr.

Holdbar og bærbar - Li DeMing regntrekk er elastisk, tåre immun og lett. I mellomtiden er den myk, behagelig å ha på, så vel som sammenleggbar i liten dimensjon.

Miljøvennlig - Li DeMing regntrekk er av høy kvalitet, slitesterkt tekstil, veldig glatt overflate. Vindtett, vanntett, mykt regnjakke med hettejakke er lett å rengjøre så vel som raskt tørt. Sikker miljøvennlig materiale for å beskytte ungdoms helse og velvære.

Brandnavn: Li Deming

Produktnavn: EVA Raincoat

Skygge: blå / rosa / miljøvennlig / klar / gul / personlig

Dimensjon: M / L / XL / XXL

Design: ingen lomme, med lomme, med ryggsekk

Personlig håndtering: Ja

Inkluder logo design: Ja

Omfanget av søknaden: kan ta på over 1,5 meterEva voksen raincoat.jpg

Eva mote raincoat.jpgEva mann raincoat.jpgEva menn raincoat.jpgEva kvinner raincoat.jpg外贸 站 .jpg


外贸 站 图片 .jpg

FAQ:

Dobbel en regnfrakk er en av de nødvendige elementene i folks liv. Vanligvis, Dobbel en regnfrakk bruker vanntette stoffer som tape, olje klut og plastfilm. Moderne regntrekkvanntett stoff legger oppmerksomhet på permeabiliteten, pustende. Dobbel en regncoat bidrar til at folk har vanntett varmt vann fra regnjakken, øker komforten. .

Raincoat Sikkerhetsvennlig påminnelse: Regnmessig sesong, syklister må ta hensyn! Skjerf, lange skjørt, bukseben er veldig farlige, en kinesisk mann som kjører en tricycle på grunn av å ha på seg en regnfrakk var involvert i trehjulstrekkakselen, noe som resulterte i at regnjakken var strengt. Regnjakken på slutten av mannens hode og nakke for å stramme, kan ikke trekke seg ned, en rulle på tricycle-akselen, ble funnet når mannens ansikt har vært lilla, så skyndsomt alarm og ringte 120 ambulanser. Ambulanspersonalet ankom på scenen og bekreftet at mannen hadde dødd av kvelning. Livet er bare en gang, og det kan gjøres og verdsette.

Forespørsel