Elektrisk bil Ny regnfrakk

elektrisk bil ny regnfrakk Vi utvikler elektrisk bil ny regnfrakke Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i elbilen ny regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også disponibel regnfrakk utskrift. Merke:...

Produktdetaljer

elektrisk bil ny regnfrakk

Vi utvikler elektrisk bil ny regnfrakk Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har vært i elbilen ny regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også disponibel regnfrakk utskrift.

Merke: Lideming

Bruk: motorsykkel / elbil poncho.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Stofftykkelse: 0,05 (mm)

Raincoat stoff: PVC

Vanntett limlag PVC-klebemiddel.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Hvorvidt kilden til patentet: nei.

Behandler tilpasning er

Opprinnelse (innenlandsk): Guangdong-provinsen.

Farge: rosa, blå, tilpassbar.

Størrelse: gjennomsnittlig størrelse

Main nedstrøms plattform: uavhengig stasjon, rask salg, ønske, Amazon, eBay, LAZADA.

Hovedsalgsområder: Nord-Asia, Europa, Afrika, Sørøst-Asia, Midtøsten, Sør-Amerika, Nord-Amerika.

Lisensiert privat etikett: ja.

Er den grenseoverskridende forsyningskilden: ja.

Import: Nei

image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg


Den gjennomsiktige skyggen har takbrettet, forlenge og utvide det utformede fleksible, flyttbare hodet for å forhindre regn, og den øverste vinden kan forhindre regn fra å fuke ansiktet. Lengre trekkklemmen, vinden og regnet er ikke redd. En høy reflekterende bjelke minner kjør og kjøretøyposer for å låse regnjakken med en tåre. Enkle og gjennomsiktige materialer går tilbake til enkel, high-end atmosfære, ingen klær, universell samlokalisering, regn og regn dager reise, gå.


image007.jpg

image009.jpg


FAQ:

1, Kjenner du den spesifikke bruksmetoden til den elektriske bilen nye regnfrakk?

I dag begynner folk å undersøke reflekterende produkter på mange felt, fordi det kan hjelpe folk med å realisere ønsket om sosial harmoni, og det kan også gjøre folk reise tryggere. Den elektriske bilen nye regnjakke for trygge elektriske kjøretøyer som nå er mye solgt i markedet, er de foretrukne valgene. Hva er den spesifikke bruken av dette reflekterende klærregnet?

For det første kan det føre til sikkerhetsadvarsel, fordi elektrisk bil ny regnfrakk kan påta seg i henhold til lengden på den omgivende lysrefleksjonen av den tilsvarende justeringen, slik at den direkte kan reflektere folks oppmerksomhet, samtidig er bruksområdet svært bredt , brede applikasjonsfelt er også poeng, folk kan hver gang i livet, samtidig kan også minne og advarsel rolle.

I tillegg kan lysstyrken justeres fritt, og folk kan bruke det enkelt og enkelt. For eldre og barn er denne typen reflekterende elektrisk bil ny regnfrakk også veldig roman og relativt lett å rengjøre. Det er perfekt egnet for mange familier.

Jeg tror at alle dere har gjort store anstrengelser for å sikre familien din. For bedre å forbedre familien mer komfortabel og livligere, velg denne sjarmerende merkevaren elbilen ny regnfrakk.

Denne reflekterende elbilens nye regnjakke har en høy grad av høytemperaturmotstand, og selv om den brukes i lang tid, vil den ikke bære eller falme. Denne kvaliteten er i tråd med internasjonale standarder og bør bli sterkt forfremmet og brukt.


Hot Tags: elektrisk bil nye regnfrakk, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like