Elektrisk sykling Raincoat

elektrisk sykling regnfrakk Vi utvikler elektrisk sykkel regnfrakk china Grossister. Vi viet oss til elektrisk sykkel regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Nord-Asia og Sør-Amerika. Merke: Lideming Bruk: motorsykkel / elektrisk lastebil poncho. Hvorvidt: Nei. Vanntett strøk: ...
Chat nå

Produktdetaljer

elektrisk sykling regnfrakk

Vi utarbeider elektriske sykling regnfrakk Kina Grossister. Vi viet oss til elektrisk sykkel regnfrakk 12 år, som dekker det meste av Nord-Asia og Sør-Amerika.

Merke: Lideming

Bruk: motorsykkel / elbil poncho.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Stofftykkelse: 0,05 (mm)

Raincoat stoff: PVC

Vanntett limlag PVC-klebemiddel.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Hvorvidt kilden til patentet: nei.

Behandler tilpasning er

Opprinnelse (innenlandsk): Guangdong-provinsen.

Farge: rosa, blå, tilpassbar.

Størrelse: gjennomsnittlig størrelse

Main nedstrøms plattform: uavhengig stasjon, rask salg, ønske, Amazon, eBay, LAZADA.

Hovedsalgsområder: Nord-Asia, Europa, Afrika, Sørøst-Asia, Midtøsten, Sør-Amerika, Nord-Amerika.

Lisensiert privat etikett: ja.

Er den grenseoverskridende forsyningskilden: ja.

Import: Nei

LOGO-utskrift: kanFAQ:

1, Hva er grunnlaget for utviklingen av elektrisk sykling regnfrakk?

Den elektriske sykkelregncoaten består av et plagghett og klærdeksel.

To ermer er anordnet på begge sider av plagget, og frontdelen svarer til håndtaket på sykkelen. Forsiden av hetten er dekket med en andes tunge laget av plast, med en konveks ribbe på begge sider, en bøtte på haken, og et fluorescerende tegn på baksiden, brystet eller ermet. Bruk denne regnjakken, unngå at klærne dekkes av vinden. Når kroppen eller hodet svinger, dekker ikke klærhetten øynene. Lett å nå når du svinger. Kjøring om natten kan være en advarsel til andre kjøretøy, og dermed unngår eller reduserer ulykker.

I dag er det vanlig brukt sykkel (inkludert mopeder, på samme måte i det følgende) regnfrakk bestående av plagghett og dekklag. Klær og klær dekker sammen på hodet og nakken. Forsiden av klærdekslet er lang og kan dekke sykkelen. Dekselet på klærdekselet er ca 15 cm i haken, med knapper eller spenner.

Når du bruker denne typen regnfrakk, er det ingen fast struktur mellom kroppsstamme og arm og klær. Derfor er det lett å bli blåst av vind, og regneffekten er dårlig, og påvirker synlinjen. Videre, når kroppen vender, er klærdekselet og klærdekselet forbundet med hverandre, så det er lett å få på seg klærdekk i øyet, noe som er utsatt for trafikkulykker. Når sykkelen snur seg, er armen ikke lett å komme seg ut, lett å krasje med det bakre kjøretøyet.

Når det elektriske sykkelregnet er slitt, legges hodet i kappen og de to armene legges i to ermer. Den bakre halvdelen av klærdekselet dekker overkroppen av menneskekroppen, den fremre delen dekker sykkelen, og de to hender holder tappekranen gjennom stikkontakten. Den bakre delen av regnjakken er tett festet på baksiden av menneskekroppen, og den fremre halvparten blir fanget av de to håndleddene på sykkelenes kran, så det vil ikke bli blåst opp av vinden. De to armene er i ermene, og den fremre delen av plagget er nærmere kroppen, slik at regneffekten er mer ideell. Videre, fordi to armer bæres i regnjakkehylsen, da personen dreier, ikke involverer bevegelse av klærhatt, så påvirker ikke synlinjen for øyet klart. I tillegg kan armen forlenges for å indikere det bakre kjøretøyet når sykkelen snu. Fordi det er grunnlaget for den opprinnelige sykkelen, tilføyer regnkappen to hylser, så det kan kalles en regnfrakk.


Forespørsel