Elektrisk reflekterende regnfrakk

elektrisk reflekterende regnfrakk vi utvikle elektrisk reflekterende regnfrakk Kina egendefinerte og OEM. Vi har vært i elektrisk reflekterende regnfrakken 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere disponibel regnfrakk. Merke: Lideming Import: ingen bruk: regn-bevis sanitær arbeid...

Produktdetaljer


Halsen er utformet med en sømløs dag, for å unngå positiv vann infiltrasjon, våren elastisk tauet er festet til hodet og cap flytter med hodet slik funksjonene for sikkerhet og design i bilen: Sømløs konstruksjon og fri justering. Delen ermet vedtar det innebygde designet å hindre vind og regn inn, gaten maskinen går langs, belegget vedtar profesjonell PU press limet for å sikre total beskyttelse av regn. Utformingsfunksjonene innebygd mansjetter, avslappet og fullstendig beskyttet mot regn.

 

image001_副本_副本.jpg image005.jpg

image003.jpgimage006.jpg

image008.jpg


VANLIGE SPØRSMÅL:

Hva er reflekterende vester, gul oransje, rødt og blått?

Populære Science Online: Shenzhen reflekterende vest produsent. Alle bør har funnet ut at reflekterende vester kommer i flere farger: gul, rød, blå, oransje, etc. Men vet du hva disse fargene representerer? For de som ønsker å vite, kan du ønsker å lese dagens deling. .


Vi alle vet at natten reise, lys kilder som lys skinne på gjenspeiler Vesten og reflekterende strimler kan danne lysrefleksjoner, minner føreren av bilen å unngå fare for livstruende trafikkulykker i mørk miljøet. Om natten, hvis du går på veien i mørke klær, er det vanskelig å skille, og det er veldig lett å ulykke. Reflekterende vester er egnet for veien arbeiderne, trafikk dirigenter, veien vedlikeholdspersonell, motorsyklister og sykkel drivere, arbeidere under mørk lys, osv. Lokale arbeidere som skal varsles.

De viktigste betydningene av de ulike fargene i gjenspeiler Vesten er som følger:

Gult angir gruppe lederskap; rødt betyr sikkerhet inspektører; blått angir teknologi; Orange er sikkerhet tilsyn.

Reflekterende vester er laget av høy synlighet reflekterende materiale som kan være store og sette på reflekterende vester å gi deg en god sikkerhet alert i dårlig vær og dårlige lysforhold, varsle føreren eller andre med deg. For å unngå ulykker, kan det sies at gjenspeiler Vesten er en livreddende magiske våpen.

Hot Tags: elektrisk reflekterende regntøy, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like