EVA Children Raincoat

EVA barn regnfrakk Vi designer EVA barn regntrekk china Produsent. Vi har vært i EVA-barna regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også EVA menn regnfrakk. Vi leverer også EVA mote regnfrakk. Regnutstyr til bruk til fots. Eksport: ja Hvorvidt ...
Chat nå

Produktdetaljer

EVA barn regnfrakk

Vi designer EVA barn raincoat china produsent. Vi har vært i EVA-barna regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også EVA menn regnfrakk. Vi leverer også EVA mote regnfrakk.


Regnutstyr til bruk til fots.

Eksport: Ja

Hvorvidt: Nei.

Regnjakken er tykk: tykk.

Raincoat stoff: EVA

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende objekter: barn.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.


image002.jpg

image004.jpg

image006.jpg

image008.jpg

image010.jpg


Hjemslivet utendørs reiser er forberedt: den ekstra tykk design er mer solid og holdbar enn de fleste regnjakker i markedet; Ikke giftige og miljøvennlige materialer velger nytt EVA-materiale, ikke å være miljøvennlig, giftfritt og luktfritt, og bruk behagelig og pustende. Styr beskyttelsen av hette tauet, beskytt ansiktet og halsen vanntett; Fint design og arbeid, jakten på høyere kvalitet, den store vind og regn kan også stå i trenden med motestil.


image011.jpg

image013.jpg


FAQ:

1. Standard for feste og folding av EVA barn regnfrakk:

A. Ingen eksentrisk, ingen sprekker, eksentriske spenner og sprukkspenne må hvile seg, ikke lov å bryte regnjakken.

B. De 4-knappslekkene må spenne mannlige og kvinnelige spenne og deretter kaste klærne. Hvis det er stramt og alvorlig, må forspent snaps fornyes.

C, Plasseringen mellom knapper og knapper skal være i samsvar med reglene, eller midt eller lik distanse.

D, Randen er flat, regnjakken er flat og jernklipsene er begravet.

E, Juster produktnummeret og fargen, og sett det inn i pakken. De fire hjørnene er på plass, ryddig og vakker. Videre må pakningsstørrelsen samsvare med posenes etikett.

2. På regnfulle dager, la barnet slå paraplyen eller ha EVA barn regnfrakk?

Personlig rådgivning er å ha på seg en regnfrakk.

EVA barn regnjakke kan ikke bare forhindre regn, men kan også brukes som vindbreaker om vinteren. Ryggposisjonen kan romme skolevesker, og det er ikke redd at posene er våte når det regner. Transparente skjerm-type regnhatter skjermer regn og opprettholder et bredt synsfelt. Lommer kan sette elementer. Inneholder en regnfrakk-oppbevaringspose som gave.

EVA barn regntrekk er basert på den tradisjonelle regnfrakk, med tanke på egenskapene til små barn, designet en ny type barns helse regnfrakk.

På baksiden av EVA-barnets regnjakke åpnes plassposisjonen til bokvesken, den nye nylon-glidelåsen er montert, og lomme mansjetten er imitert. Ryggsekken av barna er praktisk, komfortabelt og vakkert når du går på regntiden.

Gjennomtenkt design: lyse og iøynefallende farger, men en beskyttende farge for barn som leker med vann i regnet.


Forespørsel