EVA Women Raincoat

EVA kvinne regnfrakk Vi designer EVA kvinne regnfrakk china tilpasset og OEM. Vi har vært i EVA-kvinnens regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også EVA mote regnjakke Regnutstyr til bruk til fots. Eksport: ja Hvorvidt: Nei. Regnjakken er tykk: tykk ....
Chat nå

Produktdetaljer

EVA kvinne regnjakke

Vi designer EVA kvinne raincoat china tilpasset og OEM. Vi har vært i EVA-kvinnens regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også EVA mote regnfrakk

Regnutstyr til bruk til fots.

Eksport: Ja

Hvorvidt: Nei.

Regnjakken er tykk: tykk.

Raincoat stoff: EVA

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende objekter: barn.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.EVA er et nytt miljøvennlig, giftfritt luktfritt materiale, anti-aging, oksidasjonsbestandighet, grønt miljø, stabil ytelse, sterk mykhet og elastisitet, super lav temperaturbestandighet. Resirkulerbar, naturlig nedbrytning, ingen sekundær forurensning. Håndverket er veldig delikat, praktisk, trygt, fasjonabelt i en kropp. Vedta miljøvern EVA-fortykkelse 18 silkemateriale, motstå slitasjemotstanden, den myke seigheten er perfekt for å smelte dagens moteelement for å gjøre en slags mangfoldskjole estetikk til stede.FAQ:

1, Forholdsregler når EVA kvinne regnjakke er slitt

1. Bruk av EVA kvinne regnfrakk bør ikke være helt hensynsløs. For å opprettholde det opprinnelige utseendet på EVA-kvinnens regnfrakk, forlenge brukstiden til klærne, spesielt i slitasje. Når det gjelder regn, snø og vindfulle dager, er det best å ikke bruke dem først.

2, Det er bedre å bytte andre klær om to eller tre dager, slik at EVA-kvinnens regnfrakk kan "hvile" litt hjemme.

3. Ikke tørk i den store solen, det ultrafiolette lyset vil akselerere klærens fiberforbrenning og drivstofffading, forkorte slitestyrken, blås bare i skyggen.

4. Bør mestre tidsintervallet for rengjøring, ikke for lenge eller for ofte. Når mansjettene, kleskrokene og lommene nettopp har blitt oppdaget med "blanke" flekker, bør de rengjøres umiddelbart, og det bør ikke brukes lenger, for ikke å forverre flekkene. Hvis du vil vaske ut de tunge flekkene, kan du forårsake slitasje på klærne, noe som vil påvirke utseendet.

Ved vask av EVA-kvinnens regnfrakk, bør vi være oppmerksom på: vaske EVA-kvinnens regnfrakk med varmt vann og ikke bleking og farging av vaskepulver. Den beste temperaturen er 40-50 grader. Etter å ha bløt i 20 minutter, hånd forsiktig med æltning med hender. Nakke og mansjett kan skrubbe med hårpensel. Etter denne prosessen, vask den med rent vann.

Våre EVA-dame regnjakke kan også vaskes av vaskemaskin. EVA-kvinnens regncoat skal trekkes opp på motsatt side, innpakket i store vaskerett, valg av svak hastighetsklæring, og deretter tørke med naturlig vind.

Det anbefales at du legger en vaskeløsning på det skitne området av EVA-kvinnens regnjakke før maskinen vaskes, og legg den deretter på en stund. Dette vil gjøre det lettere å rengjøre de skitne områdene av klærne!


Forespørsel