Fritid Raincoat

Fritid Raincoat

Ekstremt vannresistent - Ekstremt vanntett, hurtigtørking, langt kroppsstykke med stor hettehett som holder deg tørr fra hode til fot. Vi er Leisure regnfrakkproduksjon fra Kina. Vi har viet oss til Leisure regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også regnfrakk skjult og konsert regnfrakker.
Chat nå

Produktdetaljer

1, MILJØVENNLIG EVA - Laget av EVA-materiale med høy kvalitet, grønn, pustende, {sikker, ingen lukt, solid og behagelig å sette på. Kunstig satt sammen (EVA laget) for å levere vannbestandig og også vindskjerming.


2, MEGET | UTVIKELIG VAND IMMUNE - Unormalt vannimmun, hurtig uttørking, lang kroppsartikkel med stor hettehett som holder deg helt tørr fra hode til fot; Den fleksible strengen i kappgrensen gjør at den passer ditt hode mye mer forsiktig. utmerket for enhver form for utendørs ridning, utendørs camping, reiseoppgaver


3, STIL DESIGN - Stilig matting overflate i utseende og nyeste mote stil layout gir deg en slags frisk følelse og også legge til en best appell i regnet; Ingen rustling virker som markedsposer som produserer en stille, stormfull jord for deg; overlengde omgang avslører ditt nydelige nummer i stilig design uten tøysomhet av typisk regnfrakk


4, POCKET SIZED DESIGN-- Størrelsen på produktemballasje er 26cm / 10in. Størrelsen på produktemballasje er 21cm / 8in. Lett å løpe om i veske / lomme / bil 'bare i situasjon'.

Ny type raincoat.jpg


Telt raincoats.jpg

Oxford klut raincoat.jpg

Mote lang raincoat.jpg

外贸 站 .jpg

外贸 站 图片 .jpg

Ofte stilte spørsmål: Hva er stoffet til en regnbukse ?

Stoffet til Leisure Raincoat inkluderer stoff med høy tetthet og belagte stoffer. Beleggstoff er en slags materiale som har blitt behandlet ved spesiell prosess. Det er bruk av løsningsmidler eller vann for å oppløse den nødvendige beleggelgelen i en kule, og deretter på en eller annen måte (rund nett, skrape eller rulle) jevnt på stoffet, og deretter etter at ovntemperaturen er løst, For å danne en jevnt lag av dekkmateriale på overflaten av stoffet, for å oppnå vanntett, vindtett, pustende og andre funksjoner.
Prinsippet er veldig enkelt, men operasjonen er nøkkelen!

Hva er stoffet for regnfrakker? Løs opp den påkrevde belegggelen i en kule med et løsemiddel (for tiden toluen eller butanon), bruk det jevnt på stoffet med en skrape, og passer deretter gjennom ovnen. Temperaturen er fast, For å danne et jevnt lag av dekkmateriale på overflaten av stoffet, for å oppnå vanntett, vindtett, damp og andre funksjoner! Belagte stoffer eller stoffer har generelt en høy grad av forbedring i sprukket garn. Disse belagte stoffene brukes i nedtøystoff, skinnklær, tekstilmaterialer for arbeidstøy, tekstilmaterialer til utendørs sportswear mv.

 


Forespørsel