Lang regnfrakk

Lang regnfrakk

Det er myk, behagelig å bære og sammenleggbar i liten størrelse. Bare holde den i ryggsekken for beredskap. Vi er lenge regnfrakk produksjon fra Kina. Vi har viet oss til lang regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Student en regnfrakk og sykkel regnfrakk.

Produktdetaljer

1 SIKKERHET | BESKYTTELSE} & øko-vennlig-Made fra 100% EVA, et enviromentally produkt, regn pels er trygt, ingen lukt og også ufarlig |, sammenlignet med PVC en.


2 HOLDBAR & PROTABLE tetthet 0.15 mm, er regnfrakken robust, rive motstandsdyktig og også nedtonet. På samme tid er det myke, behagelige å sette på og også sammenleggbar intiny størrelse. Bare holde den i din ransel for nødssituasjon}.


3 FOR UTENFOR ES | OPPGAVER - svært vanntett, lange ermer, samt store snor hette oppsett holde deg helt tørt i regn. Passer for fornøyelsespark, regnværsdag, treking og også ulike andre utendørs aktiviteter.

Elegante sikre bryteren: svært enkel å bruke, og også kunne riktig beskytte mot regn i halsen! Omfavne innovative PE produkter, utmerket vanntett, tilpasningsdyktige og også høy, ikke bare full mote følelsen og skjegg slitasje. Skjønn og også avkjøle å redusere siden, størrelsen på stilen før og etter, passer egenskaper ridning en elektrisk sykkel, pålitelig nedbør unngåelse! Helt vanntett cap, vil ikke bare ikke hindre linjen av visningen, men kan du regne mye mer skjegg!

Mountain climbing raincoats.jpg

Boy raincoat.jpg

Oxford cloth raincoat.jpg


Fashion long raincoat.jpg


外贸站.jpg外贸站图片.jpg


 

VANLIGE SPØRSMÅL: THan lang regnfrakker,Sy arbeidet, bestemmer kvaliteten på produktet.

De lange regnfrakker, sy arbeidet, bestemmer kvaliteten på produktet.
Lang regnfrakk produksjonsprosessen, sy arbeid er avgjørende, som direkte påvirker kvaliteten på hele regnfrakk produktet. Hele integrert design krever høyere sy krav. Dette er også nøkkelen til å fastslå kvaliteten. Vanlige regnfrakker kan bruke arbeidskraft for å sy for å møte produksjonskrav. Lang-type regnfrakker må kombineres med mekanisk utstyr og arbeidskraft søm å møte markedskrav. Så hvilke sider må vies oppmerksomhet i sy prosessen. Følgende er en detaljert innføring for alle:

Første of alle, problemet med justering, hele integrert design på lang regnfrakken, krever svært nøyaktige sy justering kontroll, trenger å fullføre hele sy arbeidet samtidig, for å opprettholde integriteten til regnfrakken, ikke å vedta regionale søm metoder, som vil forårsake ujevn justering. De dårlige resultatene av regnfrakk molding oppstår, og det er vanskelig å sikre kvaliteten på det ferdige produktet. Selv om produsenten bruker mekanisk utstyr for å sy, nøyaktigheten av selve utstyret må justeres riktig, og kombinasjonen av manuell sy vilkontrollere mindre problemer innenfor akseptable grenser., for å sikre kvaliteten på produktet.
Sekund, gjentatte ganger sy og lang regnfrakker i mange produsenter, for å unngå problemet med lange gapet, bruk av gjentatt sy å håndtere, slik at effekten ikke spille en vesentlige rolle, men lett å forverre sjansen for overflødig tråden , ujevn justering og andre problemer. Derfor er det best å danne i sy økten på en gang, eller kombinere arbeidskraft å utføre nødvendige arbeidet for å fullføre sy kravene.

 


Hot Tags: lang regntøy, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like