Lenge gjennomsiktig regnfrakk

Lenge gjennomsiktig regnfrakk

Vedta høykvalitets, miljøvennlig og gjennomsiktig EVA materiale, ikke giftig, ingen lukt, denne vanntett hette regnfrakken for kvinner ikke bare beskytter deg mot regn og holde deg tørr fra hode til tå. Vi er lenge gjennomsiktig regnfrakk produksjon fra Kina. Vi har viet oss til lenge gjennomsiktig regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også ryggsekk regnfrakk og sykkel regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

1 、 vanntett & stil: omfavner høy premium kvalitet, miljøvennlige og klar EVA produktet, ikke giftig, ingen lukt, denne vanntett hette regnfrakken for kvinner ikke bare beskytter mot regn og også holde deg tørr fra topp til tå, men i tillegg har langt bedre skrape motstand og også folding motstand. Helt gjennomsiktig utforming av lange regnfrakken for damer tillater deg å feilfritt hold din mote skjønnhet selv på regnværsdager!


2 、 lett & kompakt: gjennomsiktig regnfrakk damene er lett, mykt og også pustende, så vel som den ikke har noen form for vekt når du bærer den for å sikre at det vil sikkert bli enklere for deg å arbeide; Bare åpne samt sette på lett regnfrakk når du trenger det. I stedet kan du kaste den og putte den i en ryggsekk eller veske. Den opptar ikke plass på alle er veldig enkelt å lagre.


GJENBRUKBARE & HOLDBAR: I motsetning til gjennomsnittlig ikke gjenbrukbare regnfrakker, dette klart regnfrakk for kvinner bare hurtigtørkende ennå ikke i tillegg flere bruk. Høy-qualityproducts tillater det å være resirkulert for lengre perioder. Med regntøy for kvinner trenger du ikke å stresse over anskaffe regnfrakker over og over, spare penger effektivt.


3 、 3 STØRRELSER & MYE BRUKER | UTILIZES: Denne kvinners regn pels er oppmerksomt designet med 3 størrelser (M/L/XL), enten du høy eller kort, denne regn slicker for kvinner sikkert passer kroppen perfekt! På toppen av det, denne kvinners regntøy er egnet for alle feiringer: skoler, shopping, fiske, treking, camping, fotturer og mye mer. Det er en utmerket vakt for både reiser, og også grunnleggende formål.

Mountain climbing raincoats.jpg

Oxford cloth raincoat.jpg


Boy raincoat.jpg

Special raincoat.jpg

外贸站.jpg

外贸站图片.jpg

Ofte stilte spørsmål:

Hva er tilnærming av skille overdelen kvalitet av en lang gjennomsiktig regnfrakk? Langt gjennomsiktig regnfrakk laget av regnfrakk produsenten har høy kvalitetssikring, men hvordan skal vi bedømme kvaliteten på langt gjennomsiktig regnfrakk i normale tider? Dagens lille redaktør på deres kunnskap om introen til alle, sammen med en detaljert forståelse av det!

Faktisk i normale tider er det mange metoder for å vurdere kvaliteten. Først er materielle anerkjennelse. Nøyaktig hva vi har å | skal gjenkjenne er at hvis det er et element som ikke er av høy kvalitet, etter hva det gjør bruk av er gjenbrukt produkt. Den har lukten. Stoffet seighet av lim og håndkle er dårlig også limet er hvit. Når gjort bruk av, vil press og også Skrell. Arbeid. Hvis verktøyene bakover, nålen er også stor, tonehøyden til nålen er inkonsekvent, selen er ukvalifiserte kravet og det er også enkelt å sive vann. Design design. Tenke først på reelle effekten av nedbør unngåelse og klær komfort, og også 2 er å fokusere på attraktive og også veldedige. Det er i tillegg pusteevne. Hvis det er å unngå nedbør, sikre kroppen, kroppens varm luft kan ikke frigis, utenfor trendy indre varme, opprette vann, fuktig mobilnettet foring av regnfrakken.


Forespørsel