Motorsykkel Double Raincoat

motorsykkel dobbelt regnfrakk Vi produserer motorsykkel dobbel regnfrakke Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene. Merke: Lideming Export: ja ...
Chat nå

Produktdetaljer

motorsykkel dobbel regnjakke

Vi produserer motorsykkel dobbel regnfrakke Kina Produksjon, forskning og utvikling, design og andre tjenester. Vi har profesjonell teknisk team og avansert produksjonsutstyr for å sikre at kvaliteten på produktene og tjenestene.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Bruk: motorsykkel / elbil poncho.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Stofftykkelse: 0,05 (mm)

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klisterlag: PVC lim.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 2 person.

Emballasje: bagged.


360 graders ansikt vindrute regn, vakker mote, dobbel hatt dobbel visir design, lett å fjerne og praktisk! Uansett vind og regn kan det godt beskytte deg og din at han ikke er våt!

Juster rygg- og ansiktsmasken for å passe til forskjellig ansiktsform, slik at du passer på ansiktets hode og forhindrer regnet i å invadere!

Intern glidelås humanisering design, effektivt hindre regn invasjonen, utsiden legge søm vanntett klut blokk for å beskytte regnet, dobbel regn motstand for å rive mer.


FAQ:

1, Hvorfor er det et klips foran motorsykkelen dobbel regnfrakk?

Fordi den er festet med kurven.

Det vil ikke lett bli blåst bort av vinden.

2, Motorcycle double raincoat gir oss bekvemmelighet og skade.

Motorsykkel dobbel regnjakke gir folk bekvemmelighet, sier regnfrakk er skadelig, er ensidig.

En regnjakke er ikke hudtett, selv om det er kjemiske fibermaterialer ikke forårsaker for mye innvirkning på kroppen. På den annen side tilhører regnjakken ikke det faktum at hele kroppen er innpakket tett hele dagen, noe som gir ingen ventilasjon, så det er ikke nødvendig å bekymre deg for dette problemet.

For å oppsummere, å velge en god regnfrakk har ingen effekt på kroppens kropp.

Motorsykkel-dobbelt regnjakke på markedet er laget av vanntett stoff, og vanntett stoff er en ny type sunt og miljøvennlig tekstilmateriale. Det vanntette stoffet består av polymert vanntett pustende materiale PTFE film og stoff kompositt stoff, det er en ny type tekstil stoff.


Forespørsel