Nylon vanntett regnfrakk

Nylon vanntett regnfrakk

Fabrikken tilpasset utendørs elektrisk bil batteri bil sykkel regnfrakk drapert engros menn og kvinner adult polyester klut poncho. Vi er nylon vanntett regnfrakk Kina leverandør. Vi har vært i nylon vanntett regnfrakken 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Merke: Li Deming

Materiale: Nylon

Størrelse: 110 X høy 120 (under halsen)

Vekt: 370g / stykke

Farge: rød, blå, passelig

Om det kan behandles og tilpasset: kan

Det er mulig å skrive ut en logo:

Produktfunksjoner: polyester klut regnfrakk, tykk menn og kvinner riding regnfrakker mye logistikk, denne delen er hot salg, kjører volum, god kvalitet og billig, velkommen å konsultere.


外贸站.jpg外贸站图片.jpg


I dag er utviklingen av stoffet bransjen blir raskere og raskere. Under kontinuerlig utvikling er bruk av vanntett stoffer svært nyttig for alle regntett arbeid. Sanitær regnfrakker båret av generelle sanitærforhold arbeidere er også en slags vanntett materiale. Våre liv er svært utbredt, nylon vanntett regnfrakk er både moderne og praktisk, så hvordan skal vi rense den? La oss ta en titt.

1. vi må betale oppmerksomhet når rengjøring vannavstøtende klær. Det må være renset med bomull. Dette har en viss beskyttende effekt på vanntett klær, og temperaturen bør kontrolleres på ca 40 ° C. For noen spesiell flekker, kan du bruke noen spesiell rengjøringsprodukter, fleksibel vaskemiddel.

2. Nyt flekker bomull windbreaker med kaldt vann, tørk forsiktig av karbon tetrachloride eller aceton, og vask med vaskemiddel, skyll med varmt vann.

3. Når bomull windbreaker har dype flekker, kan det tørkes med bensin først, og deretter børstet med 95% alkohol. Hvis det fremdeles gjenstår, må rengjøres med bleking pulver. Til slutt bruker tannkrem og såpe å forsiktig gni, og skyll med vann. Men er det strengt forbudt å bruke kokende vann.

4. når rengjøring vannavstøtende klær, vi må vaske det, som er veldig trygt for sikkerheten til våre vannavstøtende klær, og det bør være forsiktig vasket, ta hensyn til bruk av seesaw, kan ikke skrues hardt, skade windbreaker rynker, vanntetthet av windbreaker. Etter vask, skyll med vann to ganger.

Dette er min introduksjon til rengjøringsmetode nylon vanntett klær. Anvendelsen av vanntett klut er svært bredt, enten den brukes i liv eller industriell produksjon, som er svært nyttig for våre vanntett arbeid.

 

 

 


Forespørsel