One-piece Raincoat

One-piece Raincoat

Vi er endelte regnfrakkproduksjon fra Kina. Vi har viet oss til et stykke regnfrakke i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også regnfrakk skjult og konsert regnfrakker.

Produktdetaljer

Boy raincoat.jpg

Mountain climbing raincoats.jpg

Oxford cloth raincoat.jpg

外贸站.jpg

外贸站图片.jpg

Vanlige spørsmål: Raincoat-produsenten forteller deg hemmeligheten om å bruke regnbukse i 10 år
Kan en regnfrakke brukes i 10 år, redaktøren forteller deg at det er sant, så lenge vi kan gjøre det som beskrevet nedenfor, er regnjakken i 10 år ikke noe problem.
Først av alt, må en regnfrakke ha en viss kvalitet regnfrakk. Det er ikke nødvendig å kjøpe 10 dollar regnfrakk i 10 år. Derfor er det nødvendig med en regnfrakk av god kvalitet fordi stoffet i regnjakken er direkte relatert til levetiden til regnjakken.
Det andre punktet er ... Vær oppmerksom på bruken av regnfrakker, bruken av metoder omfatter hovedsakelig regnfrakk-slitemetoden, regnfrakk-sammenleggingsmetode. Bruk av feil vedlikeholdsmetoder og feil bruk vaner vil i stor grad redusere levetiden til regnjakker.
Så her er hvordan en regnfrakk kan brukes i 10 år, i detalj rundt de to punktene ovenfor.
Noen tips for å velge en regnfrakk av god kvalitet. stoffer

Vanlige stoffer er følgende tre:
Polyvinylklorid (PVC): Det er en gelé gjennomsiktig plast regnjakke som ofte settes utenfor. Denne regnjakken er billig og ulempen er at den lett blir skadet.
Nylon pluss PVC: Det er et lag av vanntett PVC-belegg laget på den indre overflaten av nylon stoff. Det er rimelig og ikke lett skadet. Det er nå det viktigste materialet for regnfrakker.
Vanntett våt klut: Innersiden av stoffet er belagt med et vanntett, vått belegg. Det vanntette våte laget har 1 milliard mikrohull per tomme firkant. Disse mikrohullene tillater gassmolekyler å passere, men de kan ikke tillate større vannmolekyler. Pass gjennom, så det kan oppnå vanntett pusteevne; Ulempen er at det er dyrt.


 


Hot Tags: endelte regnfrakk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like