Engangs voksen Poncho

Engangs voksen Poncho

Perfekt størrelse: Regn ponchoen kommer med en størrelse 40 * 50 i egnet for både voksne og ungdom, menn og kvinner, jenter og gutter. Mens backpacking utendørs, denne engangs regnponcho med hette selv kunne dekke ryggsekker unngå ryggsekker blir våt. Vi er gir One-time voksen Poncho Kina leverandør. Vi viet oss til One-time voksen Poncho 12 år dekker det meste av Kina og utenlandske markedet. Vi er også forsyning, reflekterende regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Perfekt størrelse: Regn ponchoen kommer med en størrelse 40 * 50 i egnet for både voksne og ungdom, menn og kvinner, jenter og gutter. Mens backpacking utendørs, denne engangs regnponcho med hette selv kunne dekke ryggsekker unngå ryggsekker blir våt. Ryggsekkturister og turgåere trenger ikke å kjøpe en ekstra ryggsekk regnet dekker.

Enkel å bære: Dette disponibel regnponcho vedtar super lett PE vekt bare 40 g, som er veldig praktisk for gjennomføring. Bare kaste regn poncho engangs og satt i poser mens ikke. Iført regn poncho engangs med hette ikke vil forårsake ubehag, men beskytter deg mot regn når du er utendørs camping eller hiking.

Vanntett: Høy kvalitet PE materiale med tykkelse 0.025 mm, som er super vanntett. Ta slike regntrekk i regnfulle dager er et smart valg. Dessuten, 5 enheter av poncho i én pakke, som er egnet for familie eller venner for utendørsaktiviteter.

Egnet for mange aktiviteter: plast disponibel Poncho er en god nødutstyr for ulike friluftsaktiviteter som camping, fotturer, backpacking, utendørs overlevelse, fiske, reiser.


VANLIGE SPØRSMÅL:

Faktisk vil jeg si det regne buksene er enda viktigere enn regnfrakker, fordi det ræva våte er trolig skyggen igjen av urin bukser da jeg var ung, så jeg ikke godtar fugler.

Først av alt, er det ikke anbefalt å endre klær med tørre klær, fordi det er virkelig en stor byrde å spille med klær. Det er nok til å kaste bort verdifull tid til å vaske klær.


Dernest vannet er skittent, og klærne er våte og våt av det skitne vannet. Er det ikke ubehagelig? Jeg tror ikke egentlig at du virkelig spilt denne klassekamerat som sa at vannet ikke er skitten. Eller har du ulike konsepter om skitne? Hva jeg vil si er at fargen på vannet i Jurassic Park er litt breezy. Jeg føler rart når jeg bærer sandaler og føtter, og vennene som er dynket i ansiktet eller kroppen bestemmes fra hjertet. Vil du føle skitten? Imidlertid, 99% av regnfrakker og regn bukser ikke får våt. I fremtiden, vil vannverden sitte i våt området. Hvis du er valgt av skuespilleren å bevisst helle du, vil resten av sittende i våt området bare våt i ansiktet, men sit. I det tørre området er det ingen problem uten å ha en regnfrakk.

Fordelen med en regnfrakk på seg er at hvis du bære en pose og spille Jura, kan du sette posen på brystet og dekke det med en regnfrakk å sikre at du ikke får våt. Lagre minst 4 SGD/time for å lagre posen. .


Dessuten, Kina er regn, jeg vet ikke når det er plutselig kraftig regn. Hvis du bare justere utendørs, er det virkelig en følelse av å være stolt av å ta ut regnfrakken. Selv om du ikke får regnet, du trenger ikke å bære det, du trenger ikke å bære en paraply med deg. Vekten av en pakke med ansikts vev er ikke skadelig.

Dessuten regnfrakken dit er så dyrt, når du trenger det, vil det ikke være bortkastet for å bruke mye penger å kjøpe den? Og Li Deming regnfrakk, kvaliteten på spaken, etter benytter den, jeg vil ta så snart som mulig, de sterke rev er ikke dårlig, egentlig la meg litt motvillig til å kaste bort.


Forespørsel