Utendørs Barnemote Raincoats

Utendørs Barnemote Raincoats

Vi er Outdoor barnemote raincoats Kina leverandør. Vi har vært i Outdoor Children's Fashion Raincoats 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Utendørs barnemote raincoats.jpg

\

Ofte stilte spørsmål: Utendørs barnemote regncoat stretchability

Stoffet strekkes av en ekstern kraft, og evnen til å gå tilbake til den opprinnelige tilstanden etter at den eksterne kraften er fjernet, blir strekkbarhet. Som et stoff for klær, bør det ha en viss grad av fleksibilitet, slik at den først er gunstig for menneskets grunnleggende aktiviteter. For sportsklær, på grunn av de ulike idrettene, er intensiteten til de ulike delene av menneskekroppen og aktivitetsområdet forskjellig. Kravene til utvidelse og sammentrekning av de forskjellige deler av plagget er også forskjellige. Elasticiteten til klærmaterialet må kunne møte spesifikke idretter. Krav. Mange kvinners slitasje, spesielt undertøy, for å markere de vakre linjene i kvinnens kropp, men også få folk til å føle seg komfortable, i tillegg til de faktorene vi snakket om tidligere, er bedre fleksibilitet også et grunnleggende krav.

De fleste av dagens strikkevarer og elastiske vevde stoffer oppfyller kravene. Legge til spandex i vevet gjør at plagget har den beste menneskekroppen. Spandex stretch stoff har generelt et strekkområde på 15% -45%, som passer for gymnaster og ballettdansere. Spandex stretch stoffer har blitt mye brukt i alle typer klær. Spandexen er for det meste i form av kjerne-spunnet garn i stoffet, og kjemisk fiber høy elastisk stoff laget av en spesiell metode har også god strekkbarhet. Overtette, uelastiske klær begrenser menneskets kroppsaktivitet og påvirker selv menneskers normale pust. Bruk av slike klær i lang tid kan også deformere det menneskelige skjelettet, noe som er mer skadelig for unge som ikke er modne.

 


Hot Tags: utendørs barnas mote regnfrakker, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like