Outdoor Children's Raincoats

Outdoor Children's Raincoats

Vi er Outdoor Children's Raincoats Kina leverandør. Vi har vært i Outdoor Children's regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

 

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: EVA

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Children's reflective raincoats.jpgEva children raincoat.jpgOutdoor children's fashion raincoats.jpgOutdoor children's raincoats.jpg

FAQ:

Utendørs barns regnjakke egenskaper

I dagens liv, med aldersendringen, er det nødvendig å sakte legge til det. Alle er veldig omsorg for sine egne barn. De er veldig forsiktige med å spise. De vil ikke falle ned på regnfulle dager for å forberede barns regnbukser eller paraplyer til dem. Når det er sagt, må det være noen som er veldig nysgjerrig. Den som kom opp med denne regnjakken, og nevnte dette etter min forståelse, ble oppdaget etter en utilsiktet feil.

Utendørs barns regnfrakk nyeste produkter, eksklusive produkter, er den eneste stilen, super søte barns regnfrakker er oppført, og de unike tegneseriebildene, slitasje ut er definitivt et lyst sted, mødre venter fortsatt på det? Miljøvennlige stoffer, sikkert Forskjellig fra vanlig plast, har den egenskapene til myk tekstur og sterk seighet. Det er regnfast, vindtett og motstandsdyktig mot kulde og varme.

Kjennetegn på barnas regnfrakker:

1. Laget av høyverdig nylon silke stoff for holdbarhet. Stoffet er mykt og komfortabelt, ikke delaminerer, og blir ikke lenge i lang tid;

2, hetten svinger med hodet, horisonten er bred;

3, datamaskin forsegling ferdigheter (det vil si anti-lekkasje behandling ved sutur), vanntett;

4, frontåpningspenneplanlegging, enkel å ha på og ta av, behagelig å ha på seg;

5, felles åpning og lukking ryggsekken planlegging, kan være flat, kan heves, lett å plassere skoletasker, påvirker ikke lengden på regnjakken.


Hot Tags: utendørs barns regnfrakker, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like