Utendørs Clear Fashion Raincoat

utendørs klart mote regnfrakk Vi produserer utendørs klare mote regnfrakk china leverandør. Vi har vært i den utendørs klare mote regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk. Merk: Lideming Eksport: ja Regnutnyttelse: regntett. Om...
Chat nå

Produktdetaljer

utendørs klare mote regnfrakk

Vi produserer utendørs klare mote raincoat china leverandør. Vi har vært i den utendørs klare mote regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.


Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

image001_副本.jpg


Regnfulle dager får alltid folk til å føle seg romantisk, men for de som ønsker å reise, er det en viss slags fidgety, med paraplyer, bare til overkroppen; Sykling gjennom ponchoen, ikke bry deg! Deretter må regnjakken være nødvendig.


image003_副本.jpg


Denne regnjakken er ekstra tykk, ingen regnbukser, lett å bære, og en regnskodeksel. Ta regnet for å ringe en vei, spille pytter, nyt regnet, livet er så stilig.


image005_副本.jpg


FAQ:

1, Hvorfor bruker ikke kluten på det friluftede mote regnjakken ikke klut av paraplyen?

Materialet fra forrige paraply var presenning og det var vanntett. Dagens paraplyer er laget av syntetiske stoffer og kan ikke være vanntette i det hele tatt. Grunnen til at det fortsatt kan forhindre regn er fordi regnet vil strømme ned kluten som er spredt. Faktisk er kluten våt. Så nå kan paraplyduken ikke brukes i utendørs, klar mote regnjakke i det hele tatt.


Forespørsel