Utendørs Touring Raincoat

Utendørs touring raincoat Vi produserer utendørs touring raincoat china fabrikk. Vi viet oss til utendørs touring raincoat 12years, som dekker det meste av (Europa) og (Americas) markedet. Vi er også forsyner, PVC barn regnfrakk. Merk: Lideming Eksport: ja Regnutnyttelse: regntett. Hvorvidt...
Chat nå

Produktdetaljer

utendørs touring regnfrakk

Vi produserer utendørs touring raincoat china fabrikk. Vi viet oss til utendørs touring raincoat 12years, som dekker det meste av (Europa) og (Americas) markedet. Vi er også forsyner, PVC barn regnfrakk.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Regnjakken er tykk: tykk.

Raincoat stoff: EVA

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

LOGO-utskrift: kan


image001_副本.jpg


Mote er mitt fokus, ikke bare regnjakken, men også holdningen i livet, jeg vil også tidevann på regnfulle dager! Bare gjør regnjakken du trenger, regnet er ikke kjedelig, helsen er behagelig, beskytter deg hver regnfull dag! Åndbar, giftfri, giftfri, PVC og EVA til din intime omsorg. Farge med betydningen din (rød, gul, grønn, rød, hvit), la farge uttrykke humøret ditt, forbløffet over din regnfulle dag.FAQ:

1, Hvordan er størrelsen på utendørs touring raincoat designet?

Størrelsene på regntrekk fra utendørsreisende laget av vanlige produsenter måles manuelt. På grunn av de forskjellige måleverktøyene og de ulike målemetoder som brukes av ulike produsenter og forbrukere, så vel som andre faktorer, vil størrelsen være feil på 2 mm. Derfor anbefaler vi at du velger regnfrakker fra formelle produsenter når du velger en regnbukse med utendørs touring.

I tillegg foreslår vi at du bør prøve det på kroppen din når du velger en utendørs reise regnfrakk, fordi den mest behagelige er den som passer deg best.


Forespørsel