Utendørs Transparent Raincoat

Utendørs gjennomsiktig regnfrakk Vi produserer utendørs gjennomsiktig regnfrakk china prøve test. Vi viet oss til utendørs gjennomsiktig regnfrakk 12 år, som dekker mesteparten av Sørøst-Asia og Amerika-markedet. Vi tilbyr også student sykling sykkel. Merk: Lideming Eksport: ja Bruk av regnutstyr: ...
Chat nå

Produktdetaljer

utendørs gjennomsiktig regnfrakk

Vi produserer utendørs gjennomsiktig regnfrakk china prøve test. Vi viet oss til utendørs gjennomsiktig regnfrakk 12 år, som dekker mesteparten av Sørøst-Asia og Amerika-markedet. Vi tilbyr også student sykling sykkel.

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.Dette produktet er veldig varmt, stoffet er vanntett, det er godt å ha pustende, ikke kjedelig, og god effekt av å dyrke sin moral, fargerike lekhet, la kjærlighet til dame bli et lyst landskap i regnet.Utover det tradisjonelle designet, la regnfrakken innse sin praktiske funksjon, vi fokuserer også på kontrollen av motetreningen, gjør den mer som en fasjonabel vindbryter i regnet. Elegant, edel, romantisk klassisk feminin farge, avslappet, stille, intellektuell, elegant romantisk modell.FAQ:

1, Hvordan skiller du ut det gjennomsiktige gjennomsiktige regnjakken og huden windbreaker?

Utendørs gjennomsiktig regnfrakk og hudblåser kan skille seg fra følgende punkter:

A, En utendørs gjennomsiktig regnfrakk er en regnfrakk av vanntett stoff. Materialene som brukes i regnfrakker inkluderer bånd, tarps og plastfilmer.

B, Funksjonen i hudbrenneren er at når du ikke bruker den på kroppen din, synes den å blande seg med kroppen din, og den er ultra-tynn og pustende.

C, Den viktigste funksjonen til hudens vindbryter er å hindre direkte stråling fra sol og ultrafiolette stråler, som er det samme som solbeskyttelsen, for å beskytte huden mot solen.

D, Funksjonen av utendørs gjennomsiktig regnjakke er å skjule vind og regn. Den har gjennomsiktig stil og ugjennomsiktig stil, og den kan bare brukes under regnfulle dager.


Forespørsel