Utendørs Vanntett Raincoat

Utendørs vanntett regnfrakk Vi er ute ute vanntette regnfrakk Kina Grossister. Vi har vært i utendørs vanntett regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi tilbyr også dobbel sykkelcykel. Merk: Lideming Eksport: ja Regnutnyttelse: regntett. Hvorvidt...
Chat nå

Produktdetaljer

utendørs vanntett regnfrakk

Vi er produksjon utendørs vanntett regnfrakk Kina Grossister. Vi har vært i utendørs vanntett regnfrakke 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi tilbyr også dobbel sykkelcykel.


Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Regnjakken er tykk: tykk.

Raincoat stoff: EVA

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

LOGO-utskrift: kanRegnjakken av fasjonable koreanske versjonen: mer enn engang tykk, miljøvern, fargeløs og smakløs, lett og lett å bære, egnet: reise. Rafting. Fiske. Kan brukes mange ganger, i denne regntiden slitasje og "regn" møtes! Husk å ha noen flere ... For familie. Venner. Ektemann. Bestevenn. Kjøp to !!! Panikk kjøp ... Det er ikke engang.

Nanoskala vanntett luft kan ikke passere, men vannmolekylene gjennom EVA-stoff av høy kvalitet har god seighet og korrosjonsbestandighet, giftfri forurensning ved bruk av windbreaker stildesign, vakker og sjenerøs stil å dyrke sin moral er mer praktisk.FAQ:

1, Påføring av utendørs vanntett regnfrakk

Forbedringen av det økonomiske nivået og forbedringen av vitenskap og teknologi har fremmet utviklingen av alle samfunnslag i vårt land. Markedsbehovet til utendørs vanntette regnfrakker i Kina har økt med forbedring av folks levestandard. I mellomtiden gir utseendet til utendørs vanntett regnfrakk en utholdenhet for vind og regn for folk å reise.

Utendørs vanntett regnjakke brukes til ulike typer anledninger, for eksempel lekeplasser, rafting, turisme, fjellklatring, utendørsaktiviteter, besøksarrangementer, bygging, spesielle bønder og fiske.

På grunn av de forskjellige materialene og stilene til utendørs vanntette regnfrakker, kan vi dele dem i ulike former. Blant dem tilhører den plastiske firepunktspenne utendørs regnfrakk i regnejakkategorien. Denne typen regnbukse utendørs bruker hovedsakelig plastens fire spenneproduksjon, og den fire festeknappen er en slags form for knapp, kjent som vårspenne, bilsømknott. Snap-fastenere er hovedsakelig basert på S-formede fjærer. De er delt inn i fire deler ABCD fra topp til bunn: AB deler kalles kvinnelige spenner, og siden kan skåret på siden, og det er et hull i midten, og det er to parallelle fjærer på siden. CD-stykket kalles en mannlig spenne, og en prikk er utstikket i midten. Punktet presses inn i hullet i kvinnespennen og klemmes av våren, noe som resulterer i åpen kraft, og deretter til faste klær.


Forespørsel