PE Disposable Raincoat

PE Disposable Raincoat

Når du er ute, kan dette hette-ponchoen på hodet selv dekke ryggen din og holde ryggsekket fra å bli vått. Backpackers og turgåere trenger ikke å kjøpe en ekstra ryggsekk regntrekk. Vi er PE engangs regnfrakk produksjon fra Kina. Vi har viet oss til PE-engangs regnfrakk i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også menns PE disponibel regnfrakk og konsert PE disponibel regnfrakk.

Produktdetaljer

1, en {DIMENSION passer til hele kroppen 90 * 93cm, hue 40 * 30cm, ermet lengde 65cm, ideell for voksne og tenåringer, menn og kvinner, kvinner samt barn. I den utvendige ryggsekken kan dette engangsbelegget med en hette til og med dekke ryggsekken, og holde seg fri for at ryggsekken blir fuktet. Ryggsekkturister og turgåere bør ikke skaffe ekstra ryggsekk med ryggsekk.


2, LIGHTWEIGHT FOR EASY TRANSPORTATION - Kvinners og menns ikke-gjenbrukbare regnfrakker omfatter utrolig lett PE-vekt på vekten bare 12g, noe som er veldig problemfri for sletting. Bare fold opp regneplaten disponibel og tok i poser mens du ikke bruker. Å legge på regnfrakken som ikke er gjenbrukbar med hette, vil ikke utløse smerte, men beskytte deg mot regn når du er utenfor camping eller fotturer.


3, SUPER WATERPROOF - Den mobile nødstrømpebåten med hette for både voksne og barn, benytter topp PE-produkt med topptykkelse med tetthet 0,025 mm, som er ekstremt vanntett. Å ta en slik nedbør i stormfulle dager er et smart utvalg. Dessuten, 5 gjenstander av frakk i en plan, som tilordner for venn eller familie for utvendige oppgaver.


4, FUNKSJONER FOR FLERE OPPLYSNINGER - Engangsregnsdekselet med hette er en utmerket nødsituasjonspakke for mange utvendige oppgaver som utendørs camping, trekking, backpacking, utvendig overlevelse, fiske, ta en tur. Å ta engangsbekken utendørs kan holde seg unna sprut i brå regn.


Merke: Lideming

Regnutstyr bruk: walking poncho.

Er det en engang: ja.

Regnjakken er tykk: tynn.

Raincoat stoff: PE

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende objekt: voksen.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Import: Ja

Transparent sykkel raincoat.jpgKort gjennomsiktig raincoat.jpgKlar plast raincoat.jpg

外贸 站 .jpg外贸 站 图片 .jpg

Vanlige spørsmål: Værforholdene er en av de mest usikre, når vinden når det regner, når klimaet er uforutsigbart, i hverdagen sammen med de essensielle regnjakker, finnes det ikke-gjenbrukbare regnfrakker. Tillat er å se på bruk av engangs regnfrakker.


Intro til Single Raincoat


En engangs regnfrakk er bare en regnfrakk som ikke kunne brukes mange ganger. Engangs regnjakker er rimelig slanke og er vanligvis plast. Etter bruk kan det være skrap, og det kan ikke være mulig å bruke det på kort tid. Det kan ikke sammenlignes med vanlige regnfrakker i toppkvalitet, men det har spesielle fordeler i ulike andre effektivitetsegenskaper. Enkelte regnfrakker blir vanligvis ofte brukt i spillvannspill, utendørsbaner, fjellklatring, naturskjønne turer og mange forskjellige andre områder .


Hot Tags: pe disponibel regnfrakk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like