PE Raincoat Girl

PE regnjakke jente Vi designer PE regnjakke jente leverandør. Vi viet oss til PE regnfrakk jente 12 år, dekker det meste av Europa og Sørøst-Asia markedet. Vi leverer også mann PE regnfrakk. Brand Lideming Bruk sykkel poncho. Er det en engang ja. Raincoat tykkelse rutine Raincoat ...
Chat nå

Produktdetaljer

PE regnjakke jente

Vi designer PE regnfrakk jente china leverandør. Vi viet oss til PE regnfrakk jente 12 år, dekker det meste av Europa og Sørøst-Asia markedet. Vi leverer også mann PE regnfrakk.

Brand Lideming

Bruk sykkel poncho.

Er det en engang ja.

Raincoat tykkelse rutine

Raincoat stoff PE

Vanntett klebende lag nr.

Gjeldende gjenstand voksen.

Gjeldende nummer 1 person.

Pakking bagged.

LOGO ja.

Behandler tilpasning ja

Opprinnelse (innenlandsk) Guangdong-provinsen.

Farge grønn

Størrelse 120 106 cm

Størrelse gjennomsnittlig størrelse

Emballasjemengde 500

Origin Shenzhen

Eksporter ja


image001_ 副本 .jpg

image003_ 副本 .jpg

image005_ 副本 .jpg

image007_ 副本 .jpg


Mote cape regnjakke er lett og bærbar. Hatterøret er designet for å forhindre regn i å komme inn og gir deg mer beskyttelse. Strekk mansjettene for å forhindre regnvann i å invadere. Legg til et lue for å beskytte hodet fra regnet. PE regnjakke er bra for regnfast, høy styrke og smakløs er en engangs regnfrakk.


image009.jpg

image011.jpg


FAQ:

1, Hva er fordelene med PE jente raincoat?

PE jente regnjakke er en engangs regnfrakk. PE jente regnjakke er delt inn i to typer: HDPE regnfrakk og LDPE regnfrakk. LDPE er relativt myk, HDPE er relativt skarp, de to er forskjellige i berøringsfølelsen. PE-jente regnjakke kan brukes i følgende situasjoner: Kommutert bruk, tatt ut for nødstilfelle, Nødvendig bruk av utgående spill, som mat for mat eller drikke, kan brukes som støvtett klut når du reiser, fester og konserter .


Forespørsel