Plastic Raincoat

Plastic Raincoat

design: Dyp stor lomme, Elastisk mansjett. Skjult lue og avtagbar hette, mask.We er plast regnfrakk produksjon fra Kina. Vi har viet oss til plastregncoat i 12 år, og våre markeder er spredt over det meste av Europa og Amerika. Vi leverer også Ryggsekk regnjakke og Bike regnjakke

Produktdetaljer


design: Dyp stor lomme, Elastisk mansjett. Skjult lue og avtagbar hette, maske.

Reflekterende striping - Reflekterende striping har blitt lagt til jakken for bedre syn på nattetiden.

Flere bruksområder: Egnet for fornøyelsesparker, disney land, regnværsdager, vannritt, sightseeing, hundvandrere, camping og fotturer, reiser osv.

Merk: Størrelsen i Asia er forholdsvis liten, velg en større størrelse. Hvis du vil ha returprodukt, vennligst hold produkt, pakke og etikett i god stand, ikke påvirke sekundærsalg.


Bike raincoat.jpg

Kvinner regncoat.jpg

Gutt raincoat.jpg

外贸 站 图片 .jpg


外贸 站 图片 .jpg

FAQ:


Det har faktisk drizzled igjen i de foregående 2 dagene, så vel som det vil sikkert føre til mye problemer til folks liv og også reise. Likevel, med et utvalg av elegante og nyttige | Forskjellige nedbørsutstyr, som reiser på stormfulle dager, kan i tillegg bevare hjerte: For eksempel ligner designet en vindbryter, men bare en bærbar regnfrakke med en stor lommebok foldes opp; Det er også lysemitterende paraplyer. Strolling om natten kan ikke bare lyse opp, men også gi råd til lastebiler; Stil av regnfottøy regntøy støvler for å forvandle den konvensjonelle følelsen av tykt og også dumt regnfottøy, har blitt krevd av kvinner.

Det er stadig flere personer som liker å spasere eller ta bussbussen. De tradisjonelle regnjakkene er også for det meste av enkle syklister, og de har også en tendens til å gå. Det er et økende antall regnfrakker som vindjakker og også strøk.


Regnjakken blir tynnere og også lettere, men i det stormfulle været, vil regnjakken bli eksplodert av vinden? Et personell ved en hovedgateway-avdelings kjedebutikk avslørte pressemeldinger med metoden for den splitter nye gjenstanden: å legge inn ledningen i fremre ledd og også på regnejakke, inkludert vekt, og det hevdes også at man satte seg i 4. klasse vind påvirkes ikke. Meiyujijie i Nanjing var våt og også foreldet, og de slanke regnjakkene var alle varme og svette, i tillegg til regnjakkene han satt på da han gikk. Reporteren oppdaget at noen netizens avslørte en teknikk: Bor noen små hull under underarmene og også armene i frakkskinnet regnjakke, etterligne den pustende utformingen av utendørs sportsaktiviteter, og spred varme også når som helst uten lekkasje.


Paraplyen kan lyse og være sikker. For tiden er det en "lys paraply" på markedet. Paraplyen tar seg av komponenten er laget av LED-lamper. Bare sett batteri nr. 5 eller nr. 7 rett inn i avtalen, ta vare på, åpne opp paraplyen, og lyse også. Engrosprisen er mye mindre enn 50 yuan, men etter markedsføring til Nanjing, Selv i engrosmarkeder, vil prisene | helt sikkert klatre til 70-80 yuan.

Mote nedbør fottøy er fascinerende, denne typen stil nedbør fottøy er også.


Hot Tags: plast regnfrakke, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like