PVC sykkel sikkerhet regnfrakk

PVC sykkel sikkerhet regnfrakk

Fabrikken direkte miljøvennlig ikke-disponible PVC regnfrakk kan være formulert LOGO ikke-disponible PVC regnfrakk. Vi er PVC sykkel sikkerhet regnfrakk Kina leverandør. Vi har vært i PVC sykkel sikkerhet regnfrakken 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktinformasjon

Navn: riding poncho

Merke: Li Deming

Materiale: PVC + polyester dragon

Størrelse: 110 X høyde 120(below neck)

Vekt: 370g/stykke

Farge: Rød, blå, passelig

Behandlet tilpasning: Ja

Om logo kan skrives ut: Ja

FQA: skreddersøm krav for PVC sykkel sikkerhet regnfrakker

 

Når regnfrakk produsent produserer PVC sykkel sikkerhet regnfrakker, er den laget av kutte regntett klut og deretter syes. For å sikre kvaliteten på PVC sykkel sikkerhet regnfrakken, er det nødvendig å ha visse krav for sine skreddersøm, slik at det kan bedre spille sin rolle. effekt.

Alle fabric med dårlig materiale, degumming, trachoma og alvorlig Fargeforskjellen kan ikke kuttes. Før kutte, stoffet må velges etter farge forskjell sammenligning, og det kan bli kuttet og trakk og rettet. Etter mønster, det er ingen deformasjon, ingen avvik, og buen må ha en toleranse innenfor et bestemt område. Nøye sjekke orden og prøven, og deretter kutte materialet etter klipping. Størrelsen på tolags drakten samsvare.

I tillegg bør det bemerkes at oppmerksomhet bør også betales til sin søm. Når behandlingen er fullført, skal vanntett testen utføres slik at dens bruk effekt kan bedre spille sin rolle. Selvfølgelig er det nødvendig å vite hvordan å holde den for bedre bruk.


Forespørsel