PVC barnas mote regnfrakk

PVC barnas mote regnfrakk

Fabrikken produksjon mote godteri farge barnas PVC regnfrakk engros egendefinerte ikke-disponible miljøvern PVC regnfrakk. Vi er PVC barnas mote regnfrakk Kina leverandør. Vi har vært i PVC barnas mote regnfrakk 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


PVC waterproof raincoat.jpgPVC outdoor waterproof raincoat.jpgPvc children's fashion raincoat.jpg

VANLIGE SPØRSMÅL:

De nyeste produktene avPVC barnas mote regnfrakker, eksklusive produkter, unik stiler, super søte barn mote regnfrakker er oppført, unike og unike tegneserie mønstre, iført er absolutt lyse, hva venter mødre på? Miljøvennlig stoffer, helt forskjellig fra vanlige plast, har myk tekstur og sterke seighet. Det er regntett, vindtett og motstandsdyktig mot varme og kalde.

Gjennomtenkt design: lyse og iøynefallende farger, for barn som spiller med vann i regnet, men en beskyttende farge; barnet bærer mer komfortabel og mer uformelle; hver regnfrakk har en søt tegnefilm mønster, barna vil elske den

Tips: Hånd-størrelse størrelse, metoder kan ha 1 ~ 2CM feil, hvilke er normalt.

s regnfrakk lengden: 65cm, bredde 39cm, ermet lengde 46cm. Det anbefales at barn 3-7 år slitasje

L regnfrakk lengden: 73cm, bredde 52cm, ermet lengde 53cm. Anbefalingen er for barn over 7 år og kan bæres av barn opp til 15 år.

PVC Barnas mote regnfrakkantistatisk er en høyverdig jacquard pu stoff med polyester taffeta og en 2,4 meter reflekterende stripe, og deretter fiber av klærne blandes inn en blandet tekstil med en viss mengde metall fiber. Ikke undervurder det. I denne stoff, er det svært motstandsdyktig mot vasking og dens stabilitet er veldig bra. I en antistatisk regnfrakk bruker elektrisk ledningsevne fiber. Deretter i fiber materiale på klærne, sot partikler og antistatiske agenten kan bli ledende fibre og sammenfletting og sammenfletting og blending og sammenfletting og veving kan forbedre elektrisk ledningsevne den stoff eller fiber til skjemaet. Anti-statisk stoff, slik at det kan oppnå effekten av anti-statisk akkumulering og lade spredning.


Forespørsel