PVC Children's Reflective Raincoat

PVC Children's Reflective Raincoat

Vi er PVC-barns reflekterende regnfrakkeleverandør. Vi har vært i PVC-barnets reflekterende regnfrakk 12 år, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Art.nr .: ldm031

Merke: Li Deming

Regnutstyr bruk: Vandring regnfrakk

Raincoat stoff: PVC

Enten å eksportere: noe

Enten det er en gang: Nei

Raincoat tykkelse: vanlig

Vanntett limlag: PVC lim

Gjeldende objekt: barn

Trykt LOGO: Ja

Tilpasset behandling: Ja


Pvc barns reflekterende regncoat.jpgPvc barns reflekterende regnjakke .jpgPvc barnemote raincoat.jpg


PVC-barns reflekterende regnfrakkprinsipp: PVC-barnets reflekterende regnbeleggsmateriale bruker refleksjonsprinsippet for glassperler. Alle vet at refleksjonen av lys har diffus refleksjon og spekulativ refleksjon. Hvorfor returnerer PVC-barnets reflekterende regnfrakkmateriale lyset i henhold til den opprinnelige måten? Faktisk er dette hovedsakelig på grunn av glassbrynene med høy brytningsindeks som er inneholdt i den. Når en stråle av lys er i en viss Når den fremre overflaten av mikrobeen bestråles i en hvilken som helst vinkel innenfor området, er den konsentrert på det overflatereflekterende laget av mikrobeen på grunn av mikrobølgens høye brytning og reflekterende lag reflekterer Lyset parallelt langs retningen til innfallsstrålen for å danne en retrorefleksjon. Når mange glassperler reflekteres samtidig, vises den fremre lyse scenen.

Hvordan produseres en slik magisk glassperle? Produksjonsprosessen er slik at råmaterialet først smeltes i et smeltet glass med svært høy temperatur, og det smeltede glasset passerer gjennom en spesiell dyse for å danne et antall myke dråper på overflaten. Under spenningsvirkningen dannes en vanlig sfærisk form automatisk, og etter avkjøling utføres en viss behandling for å oppnå en meget nyttig glassmikrobein.

 

Glassperler kan brukes til å lage mange tilbake PVC-barns reflekterende regnbeleggsmaterialer, for eksempel PVC-barns reflekterende regnfrakk-termisk film, PVC-barns reflekterende regnbeleggbelegg, PVC-barns reflekterende regnlakksblekk osv. Disse materialene brukes i offentlig sikkerhet, transport, brann, jernbane, kullgruver og andre avdelinger kan se dem i arbeidstidsforsikringsprodukter og sivile beskyttelsesprodukter.

 


Regnfulle dager er generelt ikke egnet for walking hunder. Hvis du har forholdene, gå til underjordisk parkeringsplass for å gå hunden (gå til parkeringsplassen for å huske hunden). Hvorfor må du være kvalifisert til å gå til den underjordiske parkeringsplassen? Det er ingen underjordisk parkeringsplass i det gamle samfunnet! ! !

På en regnfull dag er det også en hund som gjør eierens hjerte mest: hunden som aldri går på toalettet hjemme! Er det en så ren hund eier og hund? Uansett, jeg har sett noen få. Vennen hevet en Labrador og gikk aldri på toalettet hjemme. På regnfulle dager klarte eieren bare å redusere byrden på hunden ved å kontrollere hundens kosthold. Det er også ubehagelig å tenke på det.

Men nå har de kresne handelsmenn benyttet denne muligheten til å skreddersy hundens regnjakke til hunden, slik at hunden kan gå fritt i regnet!

Netizens kan ikke vente å kjøpe regnjakker til sine egne hunder, og raskt sette dem ut på regnfulle dager. Holder en paraply, holder en hund, går i regnet, veldig varm og romantisk følelse.

Det er imidlertid et problem med hundens regnfrakk. Hundens hale er uhindret og helt utsatt for regnet. Etter at hunden er kommet hjem, må halen blåses tørt ~

Dette bidrar til arbeidsbelastningen til skovlenes usynlige, så noen skovelagere setter en plastpose direkte på hundens hale ~ Kan være veldig bra for å unngå at hundens hale er våt, men også for å unngå problemer med å gå hjem for å tørke.


Forespørsel