PVC Large Bike Raincoat

PVC Large Bike Raincoat

Bruk denne flotte regnjakken, gå i regnet med eleganse og nåde .. Vi er PVC stor sykkel regnfrakk china leverandør. Vi har vært i PVC store sykkel regncoat 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

1, laget av PVC, et miljøvennlig materiale. Den er myk og pustende, slitesterk, også hurtig-tørr, og selvsagt ekstremt vanntett.

2, Gratis størrelse, kan du sjekke størrelsesinformasjonen i produktbeskrivelsen nedenfor. Det er stort nok til å passe de fleste voksne menn og kvinner.

3, Din nødvendighet for camping, fotturer og andre utendørsaktiviteter. Det er også uunnværlig for en syklist eller en rytter.

4, Bruk denne flotte regnjakken, gå i regnet med eleganse og nåde.

5, Ultra lett og lett å bære, pakket i en liten pose. Ikke bekymre deg for det forandrede været igjen hvor du enn går!


FAQ: Ta med en PVC-stor sykkel regncoat å reise

Alle som liker å reise har en riddrøm. Følelsen på veien er fascinerende, men prosessen med ridning er en test av mange aspekter av hver rytter.

Først og fremst, å kjøre på lang avstand er en god test av fysisk kondisjon. På samme tid, hvis du vil gå på veien, må du ha en viss følelse av sikkerhet. Tilstrekkelig forberedelse før avgang er også et must, og PVC store sykkel regnjakker er et must-have verktøy for sykling. Profesjonelle syklister vil ta hensyn til værforholdene, men det er veldig farlig å støte på tungt regn på vei, og det påvirker også stemningen på reisen. Så ta en PVC stor sykkel regnfrakk og nyt følelsen av å være på veien.


Forespørsel