Pvc Outdoor Children's Raincoat

Pvc Outdoor Children's Raincoat

Vanntett effekt kan sammenlignes med paraplyen. Hver baby som bærer vår regnfrakk er en engel med sitt vakre utseende. Vi er PVC Outdoor-barns regnfrakkeleverandør. Vi har vært i PVC Outdoor Children's regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


Miljøvennlig PVC-materiale, trygt og giftfritt. Også med naturlig forurensningsbestandighet.

Utsøkt håndverk design gjør det tykkere enn vanlige materialer og beholdt en god seighet, relativt sterk, ikke lett å bli skadet.

Vanntett effekt kan sammenlignes med paraplyen. Hver baby som bærer vår regnfrakk er en engel med sitt vakre utseende.

Sømløs spleising teknologi gir sterk regntett ytelse. Vil beskytte babyens helse bedre.

Hatten er utstyrt med tau for å hindre regnvann fra å støte opp til innsiden. Vår regnjakke er ditt beste valg i utendørs sport, camping og på vei til skolen. Vi dedikerer våre beste regnfrakker til barna dine.

FAO:

Under 2018 China International Children's Fashion Week, viser Urban Travel-serien barns indre følelse av frihet og frihet, selv i byen. "Hvorfor kan ikke det dårlige været som regner og snøker gå ut?" "Ta det mest uskyldige spørsmålet fra barnas sinn, utforsk den gode måten å reise i regnet, ikke la regnet og snøværet bli en kilde til dårlig humør . Designere trekker ut de mest underholdende farger, i tillegg til barnas favoritt-tegneserieutskriftsdetaljer, for å skape en lys og stilig farge regnstøvler for barn, samt en lett og pustende regnfrakk.

Serien i nærheten av naturen gjengir den uovertruffen poetiske følelsen av naturen. De blomstrende hvite skyer representerer sommerdrømmene. Det du ser og hører i utendørs, er en viktig måte å oppleve verden på i barndommen. Det viser ulike former for barn utendørs. Bruk av fargerike og komfortable PVC-regnfrakker og gummistøvler forhindrer ikke bare mygg og gjørme på veien, men beskytter også barns føtter fullt ut.

Forespørsel