PVC Outdoor Fashion Raincoat

PVC Outdoor Fashion Raincoat

Vi er PVC Outdoor Fashion Raincoat Kina leverandør. Vi har vært i PVC Outdoor Fashion Raincoat 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.


PVC adult raincoat.jpg

PVC  touring raincoat.jpg

outdoor transparent fashion raincoat.jpgPvc transparent lady raincoat.jpgPvc transparent adult raincoat.jpgFAQ: Påføring av PVC Outdoor Fashion Raincoat

Markedsbehovet etter PVC-regnbukser i Kina har økt med forbedring av folks levestandard. Forbedringen av økonomisk nivå og forbedring av vitenskap og teknologi har fremmet utviklingen av alle samfunnslag i Kina. Fremveksten av PVC utendørs mote regnfrakker gir en beskyttende tilstand for de som reiser.

Ettersom PVC-utendørs mote regntøy er billig og full av varianter, brukes det hovedsakelig i ulike lekeplasser, rafting, turisme, fjellklatring, utendørsaktiviteter, besøksarrangementer, bygging, bonde spesialiteter, fiske og andre anledninger. På grunn av de forskjellige materialer og stiler av PVC-frilufts mote regnjakker, kan vi dele dem i ulike former, blant annet plast snap feste PVC utendørs regnjakke er en regntøy kategori. Den typen PVC-utendørs mote regnjakke produseres hovedsakelig ved hjelp av plastfestefester, og snaplukningen er en form for knapper, kjent som fjærspenner og sy knapper. Snap-fastenere er hovedsakelig basert på S-formede fjærer. De er delt inn i fire deler ABCD fra topp til bunn: AB deler kalles kvinnelige spenner. De brede sidene kan bli gravert med et hull i midten, og det er to parallelle fjærer på siden; CD Delen heter mannens spenne, og en prikk er utstikket i midten. Punktet presses inn i hullet i kvinnespennen og klemmes av våren for å generere åpnings- og lukkekraften for å fikse klærne.


Forespørsel