PVC Outdoor Raincoat

PVC Outdoor Raincoat

Ultra lettvekt, lett bære, lett pakke opp når den ikke brukes. Bærbar og sammenleggbar i liten størrelse for utendørs transportering i vesken din som en forholdsregel eller lagring når ubrukte. Vi har PVC utendørs regnfrakkeleverandør. Vi har vært i PVC utendørs regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.

Produktdetaljer

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

Dette er stor størrelse, bryst 51 '', en størrelse passer til de fleste menn eller kvinner, lengde under kneet

Pocket design, Emergency Poncho Raincoat, Emergency Rain Gear, værbeskyttelse, flott for enhver tilstandsbruk

Ekstremt vanntett, hurtigtørking, langt kroppsstykke med stor hettehett som gjør at du er tørr fra hode til fot, perfekt for utendørs, camping, trekking, alt på farten eller reisebehov under regntiden og snøen

Ultra lettvekt, lett bære, lett pakke opp når den ikke brukes. Bærbar og sammenleggbar i liten størrelse for utendørs bære i vesken din som en forholdsregel eller lagring når det ikke er brukt.Utendørs raincoat.jpgutendørs touring raincoat.jpgutendørs gjennomsiktig mote raincoat.jpgPvc gjennomsiktig dame raincoat.jpg外贸 站 .jpg

外贸 站 图片 .jpg

FAQ:


1, Den bærende tekstil har kvaliteter av stor mykhet, lavtemperaturnivå motstand, ikke-hardhet, og også kromaticitet. Fullføringen tar på topp kvalitet PVC-hvitt tyggegummi-vev og fullstendig bruker ikke resirkulert avfall. Overflaten blir behandlet med agglutinasjon av lotusblad samt vann som avvises, og det vil også tørke ut nedbør når det kastes. Du vil oppleve en rekke PVC eksteriør regnfrakk

Spille individualitet, ikke sammenfalle på egen hånd, hvorfor er skyggen design kjedelig PVC eksteriør regnjakke bundet, et par nyanser å velge, jeg er jeg, i ungdoms alder, er det seigheten i institusjonen å tjene deg annerledes .
2, Den lykkeligste nasjonen over hele verden: BNP per capita har 340.000 yuan, en av de mest brukte klærne er regnfrakk.


Når det gjelder Danmark, er det mye viktigere å hevde at denne nasjonen har et normalt "hyggelig maritimt miljø." Det er som følge av dette miljøet at Danmark har muligheten til å oppnå en mild periode. Det vanlige sommertemperaturnivået i København har å gjøre med 22 ° C, det rimeligste temperaturnivået er 14 ° C, og også det reduserte temperaturnivået i vintersesongen er rundt 0 ° C (32 ° F). Regnet er også moderat, men året rundt. Det er regn i alle perioder og {bare | bare} {en liten mengde snøfall om vinteren.


Klimaet i Danmark forvandler seg veldig fort. Den siste 2dre er fortsatt et strålende sollys. Hvis du blinker i blikket i et øye, vil det absolutt dunkle, men du kan gå tilbake til det første klimaet senere. Så hevdet enkelte individer humoristisk: ting som sikkert aldri kommer til å lykkes i Danmark er været. En av de vanligste plaggene er regnfrakk. Av den grunn, hvis du tar en tur i Danmark, kan du avstå Raiders, men sørg for å forberede regnfrakker eller paraplyer.


Hot Tags: pvc utendørs regnfrakk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset

Forespørsel

You Might Also Like