PVC utendørs Touring regnfrakk

PVC utendørs Touring regnfrakk

perfekt for alle utendørs ridning, camping, fotturer aktiviteter, alle på farten eller reise behov i regn og snø sesongen. Vi PVC utendørs touring regnfrakk Kina leverandør. Vi har i PVC utendørs turnert regnfrakk 12 år oppnådd en rekke teknologipatenter. Vi er også levere konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Materiale: tykk PVC (miljø vennlig materiale)

Egnet høyde: () L:160-175 cm/63-69 tommers), (XL:175-185 cm/69-73 tomme)

Pocket design. Holde deg tørr og ren i regnet. Folder lett å lagre nesten overalt

Ultra lett, lett befordre, lett pakke opp når bruk. Bærbare og Sammenleggbart i liten størrelse for utendørs bære i vesken som en forholdsregel eller lagre når den ikke brukes.

Ekstremt vanntette, rask tørking, holde deg tørr fra topp til tå; perfekt for alle utendørs ridning, camping, fotturer aktiviteter, alle på farten eller reise behov i regn og snø sesongen


outdoor transparent fashion raincoat.jpgPvc transparent adult raincoat.jpgPvc transparent lady raincoat.jpg外贸站.jpg外贸站图片.jpg

FAQ


1 、 hvordan du kan få PVC utendørs touring regntøy, for endre miljøet av natur, en samling av regn-bevis verktøy er ekstremt viktig avgjørende. Valg av regnfrakker på markedet er spektakulær.


Mest effektive valg av nedbør bukser er å gjøre klatring opp buksene skal ha rom for aktiviteter i. Som et resultat av vanlig slitasje, satt på motstand og kostnadsfaktorer å vurdere må tas i betraktning. Hill klatring opp er en veldig øvelse. Sette på en standard vanntett men ugjennomtrengelig regnfrakk er vanligvis beklagelig for "utendørs regn og også lyse nedbør i." Heldigvis er den gode nyheten, denne beklagelig fremme av vanntett


og pustende produktet oppnår suksess. Forsvunnet.


2 、 av regnfrakker er ingen mer gamle, bare de gule og røde syklene. Regnfrakker har faktisk i tillegg spilt en rekke teknikker, og mange har faktisk blitt satt av kjendiser som stil ting på veien. Rihanna så snart sette godteri stripete regnfrakk som en linje i main event, rett tilbyr regnfrakken.


Sjekk ut presentasjoner av annen vei skyttere og kjendiser, og gjennomsiktig selv dyrking er fortsatt sin store kjærlighet. Tenk på det, når andre er holder deres paraplyer og også bukker i regnet. Hvis du kan bruke en regnfrakk og ta en stilig handling i tordenvær, hvis du er sikker nok, du vil sikkert være fantastisk.


Forespørsel