PVC Outdoor Transparent Fashion Raincoats

PVC Outdoor Transparent Fashion Raincoats

Liten og lett å bære, det er et must-have-element for sommer og regnvær. Vi har en PVC-gjennomsiktig, gjennomsiktig mote regnfrakk china leverandør. Vi har vært i PVC utendørs gjennomsiktig mote regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer

Materiale: PVC, Lett, vanntett


Denne Laid-Back Hooded Raincoat er inkludert med distinkte bryter foran og side felles lommer layout, avtagbar hette, skinnende regnfrakk i A-line silhuett, veldig lett å tørke ryddig


Lett uformell passform, solid mønster, dette regnfrakket med vanntette tekstiler, hudvennlig, komfortabel og vindimmun som helt sikkert vil holde deg helt tørr uten å gi opp design!

Feiringer: Det er riktig for daglige uformelle, stormfulle dager, utendørsaktiviteter som spasertur, treking, klatring, kjøring, utendørs camping, jogging, sykling og mer


Vennligst beskriv dimensjonsinformasjonsbildet til venstre før du oppkjøp. Vi foreslår at du rengjør for hånd, tørr rengjør, ikke stryke, for å sikre vannbestandig produkt effektivitet.

utendørs gjennomsiktig mote raincoat.jpgPvc gjennomsiktig voksen raincoat.jpgPvc gjennomsiktig dame raincoat.jpg外贸 站 .jpg外贸 站 图片 .jpg


FAQ:1, Love raincoat er dypt forankret i folks hjerter


Berørt av tyfonen "Abe", fra kvelden den 23. til den 24., var det kraftig nedbør eller kraftig regn, og også Beijing utgitt en blå advarsel om atmosfærisk trussel om geologiske ulykker.


Intro av Beijing Metro, mer enn 1000 vanndreneringspumper, større enn 8 000 glidebestandige gulvbelegg, har mer enn 5000 glidende indikatorer blitt etablert. Dessuten er det planlagt mer enn 100 000 engangs regnfrakker for gjester som skal gi gjestene mulighet til å ta en tur i stormfulle dager.


2, PVC gjennomsiktig regnfrakk har faktisk ført stil i USA


I det tidløse amerikanske TV-programmet "Chatter Lady" forlot Queen B meg med en av de mest fornøyde Hermless-posene, ikke alle slags silkehodebarn som forvandlet mønsteret, men den klare regnjakken når nedbøren, bue Deeper, Dronning.


På vanlig tid satte du på en klar regnfrakk som kunne synge jing. De våte dagene er ideelle, og du er ikke sikker på antall ganger over de levende engangs regnjakker. Er ikke egentlig hvit klart tilstrekkelig til å avsløre din individualitet? Finn ut om skygge. Det samme er produkt av PVC, åpenhet er kunsten, å sette på essensielle under regnjakken kan være stilig å ikke.


Transparen fottøy er i tillegg et behov for for Sassy. Det vannavstøtende produktet tillater deg å tippe på det etter ønske, ikke lenger {må squat forsiktig for å hindre leeches, plager med å skure fottøyet.


Transparent fottøy er sett på ulike måter - transformerende sett med sokker er et ekstra sett med helt nye fottøy!


3, Kindhearted raincoat tilbyr hunden en regnfrakk


I de hevde familiemedlemmene er senior også et relativt typisk team. Bare en gang tok en bestefar en sykkel og dro også ut for å skaffe seg mat med sin egen kjæledyrhund, men det var drizzling. Bestefar stopper straks bilene og lastebilen og legger også på en regnfrakk for hunden. Den gamle morfaren plasserte svært nøye en liten regnfrakk på kjæledyrhunden og tok seg av regnjakken på kurven for å stoppe den fra å bli eksplodert av vinden. Etter å ha satt på regnjakken, satt den gamle bestefaren en halmhatt på hunden, og hunden var også veldig lojal. Han fortsatte å bøye seg og la også bestefaren få det. Hundens enheter er virkelig totalt, selv om det bare er å kjøpe.Forespørsel