PVC Outdoor Transparent Raincoat

PVC Outdoor Transparent Raincoat

Vi PVC utendørs gjennomsiktig regnfrakk china leverandør. Vi har vært i PVC utendørs gjennomsiktig regnfrakk 12 år gammel, oppnådd en rekke teknologi patenter. Vi leverer også konsert PE regnfrakk.
Chat nå

Produktdetaljer


 

Merke: Lideming

Eksport: Ja

Regnutstyr bruk: regntett.

Hvorvidt: Nei.

Vanntett strøk: rutine.

Raincoat stoff: PVC

Vanntett klebende lag: nei.

Gjeldende nummer: 1 person.

Emballasje: bagged.

 
Pvc transparent adult raincoat.jpgoutdoor transparent fashion raincoat.jpg


外贸站.jpg

外贸站图片.jpg

FAQ:

  Årsaken til at PVC-utendørs gjennomsiktig regnjakke er så allsidig er at den adskiller seg fra andre vanlige regnjakker, fordi den har glidelås eller en rekke knapper på baksiden av sin generelle regnfrakk eller i hetteposisjonen. Når den ikke brukes, kan den lett brettes opp og kan også brukes til å holde ting.
PVC utendørs gjennomsiktige regnjakker designet for forskjellige grupper har forskjellige egenskaper. Den unike egenskapen til PVC-utendørs gjennomsiktig regnfrakk designet for bønder, er at den har knapper som kan brukes til å kaste seg tilbake, slik at regnejakkens kant kan brettes opp slik at bønder kan jobbe i feltet. Den omvendte folding designen kan løse restriksjonene på beina av vanlige regnfrakker. Etter omvendt folding er det praktisk for bønder å flytte beina sine. Den kan også brukes som generell regnfrakk


Forespørsel